GARDIROP MAGAZİN

Address İstanbul’da Masal Gibi Bir Düğün

İstanbul’un film­lere konu olan roman­tik des­ti­nasy­onu Anadolu Yakasın­da, lüks ve şık­lığın buluş­tuğu Address Istan­bul, rüya gibi bir düğün hay­ali kuran çiftlere unutul­maz bir düğün gece­si vadediy­or. Address Hotels + Resorts’ün yeni oteli Address Istan­bul sun­duğu birçok ayrı­calık­la düğün sezo­nuna güçlü bir gir­iş yapıy­or.

Çift­lerin hay­ali­ni kur­duğu rüya gibi bir düğün kon­sep­ti Address Istanbul’da gerçeğe dönüşüy­or. Kusursuz bir düğün için gereken tüm detay­ların yer aldığı düğün paketi ile masal­sı bir dünyanın kapıları Adress Istanbul’da aralanıy­or. Deko­rasy­on detay­ların­dan şık sunum­ları­na kadar ayrı­calık­lı bir düğün kon­sep­ti­ni hay­a­ta geçiren otel, bek­len­ti­lerin çok ötesinde bir düğünün de mimarı oluy­or.

Masal gibi bir düğün Address Istanbul’da hayat buluyor

Hizmet anlayışın­da lüks ve şık­lığı ustalık­la har­man­layan Address Istan­bul, zarif tasarımı, sunum zengin­liği ve en ince ayrın­tıların kusursuz­ca işlendiği 1074 metrekare­lik kolon­suz, 6 metre tavan yük­sek­liğine sahip Balo Salonu ile en özel gün­ler­den biri olan düğün dav­e­ti­ni masal­sı bir gec­eye dönüştürüy­or. En özel gününüzde hay­ali­ni kur­duğunuz atmos­feri bir adım öteye taşı­yarak size rüya gibi bir düğün yaşat­maya hazır­lanan Address Istan­bul, hafızalar­dan sil­in­meye­cek bir düğün için her detayı ince­lik­le işliy­or.

Özel hissettiren tüm detaylar Address Istanbul’da

Address Istan­bul çift­lerin en mut­lu gününde onları bir an olsun yal­nız bırak­mıy­or. En ince ayrın­tıları titi­z­lik­le hazır­layan deney­im­li etkin­lik ekibi, çift­lerin key­i­fli heye­canı­na ortak oluy­or. Düğün menüsünün ön tadımıy­la başlayan hizmet­leri, Balo Salo­nun fer­ah Fuayesinde veya Boğaza muhteşem bir açı­dan bakan 47. kat­ta­ki Skyview’da gerçek­leşe­cek ön kok­teyl takip ediy­or. Fuaye alanın­dan direkt olarak Dubai’nin ünlü restoranı The Restau­rant alanı­na geçiş bulun­mak­la bir­lik­te gala yemeği ve düğün gibi sosyal dav­etlerde kul­lanıla­cak bir bar alanı yer alıy­or.

Gelin ve damat için özel hazır­lanan Exec­u­tive Suitte çift­leri özel sür­pri­zler karşılıy­or. Bir­birinden lezzetli aper­at­i­flerin yer aldığı sunum­lara muhteşem bir İst­anb­ul man­zarası eşlik ediy­or. Suitte kon­aklayan çiftlere aynı zaman­da The Restaurant’ta kah­valtı veya odaları­na serpme Türk kah­valtısı seçenek­leri sunuluy­or. Otel çiftlere sun­duğu düğün son­rası sür­pri­z­leriyle de farkını ortaya koyuy­or. Balo salonu ve fuaye alanı, kapısın­dan içeri adım attığınız anda sizi kendine has büyü­leyi­ci bir atmos­fer ile karşılıy­or. Lüks bir iç mekana, zarif deko­rasy­ona ve ihtiy­acınız olan aydın­lat­ma tasarım­ları­na sahip olan balo salonu ile Address Istan­bul sun­duğu ayrı­calık­lar­la çift­lerin en mut­lu gününü unutul­maz kılıy­or.

Exit mobile version