GARDIROP MAGAZİN

Yeni parfümler, yeni heyecanlar

Nuxe, “her şey mümkün” slo­ganıy­la iki fark­lı koku çıkardı. Şişelerin üzerinde­ki göl­ge­lendirmel­er ve doku­lar güneşin ilk ve son ışık­larını yan­sıtıy­or.

Nuxe’ün Ceo’su Aliza Jabés yeni seriyi şu sözler­le anlatıy­or. “Ben her zaman cilt bakım ürün­lerinin geride bıraktığı koku­nun o ürün­lerin imza­sı olduğunu, ve bu imzanın da verdik­leri hazla ilişkilendirilebileceğini düşünüyorum.

Bağımlılık yaratan ve hislere hitap eden imzalar yarat­maya duyu­lan bu derin tutku, NUXE ailesinin ilk par­füm­le bağlantılı ürün­leri olan Prodigieux® par­füm ve Nuxe Sun Vücut Spreyi’nin yaratıl­ması­na ilham ver­di.

Kısa sürede çok sevilen ve talep edilen bu ürün­ler­im­iz, arzu uyandıran par­füm­lerin eczanel­erde kendi­ler­ine yer bul­maları gerektiğini de kanıtlıy­or.

Bu deney­im­lerin ışığında NUXE, 2018 yılın­da alanın­da uzman burun­ların liderliğinde iki sıra dışı par­füme imza atıy­or ve koku­lara dair hikayesinde yeni bir say­fa açmanın mutluğunu yaşıyor.”

NUXE — Gün Doğumu Parfüm — 200 TL

İki büyü­leyi­ci par­füm Givau­dan tarafın­dan yaratıldı.

Tüm his­lerin uyandığı o ışıltılı an: “Gün Doğu­mu”

Günün ilk ışıklarında, gün aydığında ve tüm his­ler­im­izi uyandırdığında, dünya san­ki bize ait­miş gibi hisseder­iz.

Yeni umut­lar­la dolu bir günün şafağında, por­takal çiçeği duyusal aurasıy­la ruhu sarıy­or. Bu par­lak uyan­ma, turunç yaprak­larının taze canlılığıyla ışıltılı feminenliğin ortaya çıkışını müjdeliy­or. Kaşmir miskiyle kaplanan har­moni cil­di son bir nazikçe okşayarak yeri­ni güneş ışıklarının caz­ibe­sine bırakıy­or.

Quentin Bisch (Givau­dan); “Gün doğumu” par­fümünü yaratırken ilhamım, Fas’ta tomur­cuk­lar­la kaplı bir por­takal ağacıyla karşılaştığım bir sabahın zih­n­imde yer etmiş kişisel bir anısın­dan geliy­or. Güneşin doğduğu ve ilk ışıklarıyla dünyayı aydınlattığı o anı tekrar yarat­mak adı­na turunç yaprağı sabit yağıyla por­takal çiçeği özünü karıştırdım. Yeni doğan günün şafağı bana her şeyin mümkün olduğunu hatır­latıy­or.”

NUXE — Gün Batımı Parfüm — 200 TL

Tüm duyu­ların hareketlendiği o büyülü an: “Gün Batımı”

Günün son ışıklarında, gölge hay­at bulduğunda ve tüm duyu­larımızı harekete geçirdiğinde, sadece arzu­larımıza  güven­i­riz. Baştan çıkaran Arap yasem­i­ni arzu, özgür ve doğal duyu­ların nüan­sını taşıyor. Karan­lık günün son ışıklarını dağıtmaya başladığında, için­de­ki cüretkâr paçuli nota­ları sizi feminenliği ile sara­cak ve kuş üzümü sorbesinin güçlü nota­ları cil­di­nizi heye­can­la ürperte­cek.

Parfümör — LOUISE

Louise Turn­er (Givau­dan) Gün Batımı par­fümünü yaratırken; “Bu par­fümü yarat­mak için içgüdü­ler­i­mi kul­landım. Bir koku, kul­lanan kişinin duyu­larını ve duygu­larını uyandır­malı.
Gün batımı da muhteşem bir caz­ibe kaynağı. Bu duygu­ların ter­cümesi­ni ise Arap yasem­i­ninin ihti­raslı kokusun­da bul­dum.” diye anlatıy­or.

Exit mobile version