GARDIROP MAGAZİN

Paris Fashion Week’ten sonra Almanya’da defileye çıkıyor

Genç tasarım­cı Feyza Kur­tul­muş , başarılara imza atmaya devam ediy­or.

Markası Feyza Kur­tul­muş ile hızlı yük­selişe geçen tasarım­cı, Paris Fash­ion Week’te yürüyüp Türk markası olarak bir ilke imza attık­tan son­ra , şim­di de Almanya’­da ken­di defilesi­ni yapıy­or. Lia Fash­ion Show / Event orga­ni­za­sy­onuna hazır­lanan tasarım­cı kolek­siy­onuy­la dikkat­leri üzer­ine çeke­cek.

Baş­ta Arıg­o­na olmak üzere düny­a­ca ünlü pek çok blog­ger ve Influ­encer defilede yer ala­cak ve defi­leyi izleye­cek.

Feyza Kur­tul­muş;

“Bu kolek­siy­on ben­im her zaman ilhamımı aldığım Türkiye’nin inci tane­si İst­anb­ul’d­an. Türkiye’nin bir çok yeri­ni gezdim gördüm. Her yerin fark­lı bir büyüsü ve aurası var. Türkiye’nin her yeri­ni çok seviy­o­rum. Fakat İst­anb­ul ben­im için bam­baş­ka ve en büyük ilham kay­nağım. Her köşesinde ayrı bir güzel­lik ve etk­i­leyi­ci bir ruh barındırıy­or. 20 look’­tan oluşan bu kolek­siy­on­u­mun adı İstanbul’un büyüsü. Bu 20 parçanın da ben­im için bir­er hikayesi var. Seçtiğim ren­kler de bu hikayenin parçası. Beyaz, krem/gold ve siyah.. Beyazın saflığı İstanbul’un görün­meyen yüzü. Masum, saf ve kir­letilmemiş kal­a­balık­tan uzak deniz kabuğu­na sak­lan­mış değer­li bir inci. Krem/gold ise şehrim­izin değer­li mimar­i­lerinde bulu­nan detay­landırılmış göz alıcı ve ustalık eser­leri olan tar­i­hi yapıt­lar­da­ki zari­flik. Siyah; kuşkusuz en asil ren­kler­den biri. İstanbul’un da ben­im için asale­ti­ni ve gece hay­atının ışıltılı dünyasını simgeliy­or. Siyah look’lar­da biraz daha çarpıcı, sek­si, korkusuz ve cesur. Tıp­kı tüm kadın­larımız­da olduğu ve olması gerek­tiği gibi.”

Exit mobile version