GARDIROP MAGAZİN

Mercedes Benz Fashion Week İstanbul Sonbahar Kış 2019 takvimini açıklıyor

Mer­cedes-Benz Fash­ion Week İst­anb­ul Sonbahar/Kış 2019 sezonu 19–22 Mart 2019 tar­ih­leri arasın­da Zor­lu Per­for­mans Sanat­ları Merkez­i’nde gerçek­leşe­cek. Moda dünyasının tüm önem­li aktör­leri tarafın­dan heye­can­la bek­le­nen etkin­lik, aynı zaman­da Mer­cedes-Benz isim spon­sor­luğun­da gerçek­leşen 13. sezon olma özel­liği­ni taşıy­or.

Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istanbul’un 13. sezon takvi­minde moda endüstrisinin tecrü­be­li isim­lerinin yanı sıra, yetenek­li genç tasarım­cılar da ağır­lık­lı olarak dikkat çekiy­or. Her sezon destek­lediği tasarım­cının defilesi­ni sunan etkin­lik isim spon­soru Mer­cedes-Benz Türk, bu sezon­da da Türk modasının önde gelen isim­lerinden Moda Tasarım­cıları Derneği Eş Başkanı Özgür Masur’un Sonbahar/Kış 2019 kolek­siy­onunu “Mer­cedes-Benz presents Özgür Masur” ismiyle sunacak.

Yer­li ve yabancı satın alma sorum­lu­larını mar­ka ve tasarım­cılar­la buluş­tu­rarak etkin­liğin ticari ayağını oluş­tu­ran The Core İst­anb­ul, bu sezon yeni for­matı altın­da kar­naval temasıy­la 20–21 Mart tar­ih­leri arasın­da kapılarını aça­cak. MBFWI katılım­cılarının Sonbahar/Kış 2019 kolek­siy­on­larını hem Türk hem ulus­lararası satın alma sorum­lu­ları buluş­tur­masının yanı sıra; sezon trend­leri, diji­tal süreç­lerin yöne­ti­mi, markalaş­ma, yavaş moda ve moda fotoğrafçılığı ana başlık­ları altın­da atö­lye çalış­maları ve pan­eller de The Core İst­anb­ul çatısı altın­da Zor­lu PSM Sky Lounge’da gerçek­leşe­cek.

Bu sezon da Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istanbul’a yabancı basın ve satın alma sorum­lu­larının yoğun ilgisi devam ediy­or. Dünyanın en presti­jli zin­cir mağaza ve butik­leri­ni tem­silen satın alma sorum­lu­ları IHKIB’in desteğiyle İst­anb­ul’a gel­erek MBFWI’yi takip ede­cek­ler.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, Mercedes-Benz’in isim sponsorluğunun yanı sıra; Laboratoire BIODERMA, L’Oréal Professionnel, Tencel™, DHL’in resmi sponsorluğunda; Zorlu Center ve Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin desteğiyle ve tedarikçi sponsorlar M.A.C Cosmetics, Red Bull’un katkılarıyla gerçekleştirilmektedir.

Mer­cedes-Benz Fash­ion Week İst­anb­ul, İstanbul Hazır Giy­im ve Kon­fek­siy­on İhracatçıları Birliği (İHKİB), Moda Tasarım­cıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) tarafın­dan destek­len­mek­te­dir.

Exit mobile version