GARDIROP MAGAZİN

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul 13. sezonuna hazır

Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istanbul’un 13. sezonu, 19–22 Mart tar­ih­leri arasın­da Zor­lu PSM’de gerçek­leşe­cek.

Yak­laşan yeni sezon önce­si Türk modasının tüm önem­li aktör­leri, sanat ve eğlence dünyasın­dan isim­ler Fer­ko Sig­na­ture içinde yer alan Signs Art Space’de bir araya gel­erek 13. sezona dair yeni­lik­leri key­i­fli bir dav­et eşliğinde keşfet­til­er. Etkin­liğe katılan­lar arasın­da Mustafa Gül­te­pe, M.Cem Altan, Nejdet Ayay­dın, Lev­ent Erden, Mirgün Cabas, Tamer Yıl­maz ve Emre Kurt gibi isim­ler bulunuy­or­du.

IHKIB ve Mer­cedes-Benz Türk ev sahipliğinde gerçek­leştir­ilen bu özel gece kap­samın­da Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul Kre­atif Direk­törü Güneş Gün­er Işık, Sonbahar/Kış 2019 kolek­siy­on­larının sergileneceği yeni sezona dair tüm yeni­lik ve sür­pri­z­leri dav­etlil­er­le pay­laştı. Görkem­li detay­larıy­la öne çıkan gecede dav­etlil­er, DJ Jan Molti’nin set­leri eşiğinde Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul’un yeni sezo­nuna mer­ha­ba dedil­er.

Mehtap Elai­di

Dav­etlil­er etkin­lik­te, Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul isim spon­soru Mer­cedes-Ben­z’in Sonbahar/Kış 2019 sezonu moda görsel kam­pa­nyası ile de tanışmış oldu­lar. “kendin­den daha fazlasın” slo­ganını ben­im­seyen kam­pa­nya, moda tutkun­larını ken­di ren­klil­iği­ni keşfet­m­eye ve diğer ren­kler­le bir­lik­te olmaya dav­et ederek cesaret veri­ci bir ilhamın gücüne vur­gu yapıy­or.

IHKIB Başkanı Mustafa Gül­te­pe, Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istanbul’un yeni sezonu ile ilgili düşünceleri­ni şu sözler­le dile getir­di: “Uygu­la­maya koy­duğu­muz ‘Dört Dörtlük Eylem Planı”nın en önem­li bileşen­lerinden biri Türk hazır giy­im endüstrisinin moda endüstri­sine evrilme­siy­di. Türkiye’nin tasarım odak­lı ihra­catını artır­ma hede­fimizde MBFWI loko­mo­tif göre­vi üstleniy­or. Yeni sezon­da yeni­lik­ler­le MBFWI’nin gücünü ve etkin­liği­ni art­tıra­cağız, heye­canımızı pay­laşan tüm pay­daşlara teşekkür eder­iz.”

Şükrü Bekdikhan

Mer­cedes-Benz Türk Oto­mo­bil Grubu İcra Kuru­lu Üye­si Şükrü Bekdikhan, yak­laşan yeni sezon ile ilgili görüş­leri­ni şu sözler­le dile getir­di: “Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul’un 13. Sezo­nunu, sek­törün önem­li oyun­cu­larının bir araya geldiği bu etkin­lik­le bir­lik­te karşıla­mak­tan mut­lu­luk duyuy­oruz. Ulus­lararası moda takvi­minde yer alan ve dünyanın en presti­jli moda etkin­lik­lerinden biri olan MBFWI, Türk tasarım­cıları ve moda sek­törünün yetenek­li isim­leri­ni hem Türkiye’de hem de ulus­lararası are­na­da destek­le­meyi bu sezon da sürdüre­cek.”

Nejdet Ayay­dın ‑Sinan Öncel — Mehtap Elai­di — Mustafa Gültepe — Bel­ma Özdemir — Ahmet Öksüz — İsmail Kol­un­sağ

19–22 Mart tar­ih­leri arasın­da gerçek­leşe­cek Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istanbul’da mar­ka ve tasarım­cılar Sonbahar/Kış 2019 kolek­siy­on­larını sergileye­cek. Etkin­lik, her sezon olduğu gibi Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanın­dan medya, per­ak­ende ve moda pro­fesy­onel­leri baş­ta olmak üzere bin­lerce kişiyi bir araya getire­cek. Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul’­dan son haber­ler bu sezon da #MBFWI etiketi ile takip edilebile­cek.

Mustafa Gültepe

Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul, İst­anb­ul Hazır Giy­im ve Kon­fek­siy­on İhrac­atçıları Bir­liği (İHKİB), Moda Tasarım­cıları Derneği (MTD), Bir­leşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İst­anb­ul Moda Akademisi (İMA) tarafın­dan destek­leniy­or.

Ayten Alpün — Tamer Yıl­maz

Utku Ateş

Sinan Öncel

Seda Doman­iç

Mirgün Cabas — Zeynep Yüksektepe

M. Cem Altan

Lev­ent Erden

Hal­dun Boz

Güneş Güner Işık

Emre Kurt

Çiğdem Akın

Exit mobile version