GARDIROP MAGAZİN

Maksimalist takılar

Ken­di­ni mak­si­mal­ist bir tarz­da şık göster­menin yolu mücevher kul­lanımın­dan geçiy­or. Mücevher olmadan insan ken­di­ni çıplak hissediy­or. Bu sebe­ple giy­im tarzını ortaya koy­manın en kolay yolu; doğru aksesuar seçe­bilmek.

Aksesuar­lar­la mak­si­mal­ist görünümü de min­i­mal­ist görünümü de yakala­mak mümkün. Altın, gümüş, rose gibi takıların tamamı bir­lik­te kul­lanıldığın­da mak­si­mal­ist görünüm elde ede­bilirsiniz. Üste­lik bu görünüm için gös­ter­işli ve iri taşlı aksesuar­lar­dan fay­dalan­abilirsiniz.

Şık ve aynı zaman­da aşırıya kaç­ma­mak için tek bir aksesuarı seçip onun üzerinde yoğun­laş­mak daha doğru ola­bilir. Min­i­mal­ist tarzı aktive etmek için; sadece küpe kul­lanımı ya da sadece bilek­lik kul­lanımı uygun olur. Tüm gös­ter­işli parçaları aynı anda kul­lan­mak hoş bir tarz­dan uza­k­laş­mayı sağlar.

Kolye, küpe ve bilek­lik gibi aksesuar­ları aynı anda kul­lan­mak içinde en zarif olan mod­el­leri ter­cih ede­bilirsiniz. İnce zin­cir­ler ile ışıl ışıl bir görünüm elde edilebilir. Böyle­lik­le yine mak­si­mal­ist şık­lık yakalan­mış olur.

Yeni sezon trend­lerinde başrolü alan aksesuar­lar, bu kış göz alıcı şek­ilde büyüy­or. Mod­ern­ize edilmiş barok döne­mi ve vic­to­ri­an esin­tisi­ni günümüze taşıyan kolek­siy­on­lar çok dikkat çeki­ci. Bu başarıyı sade ve iddi­alı zevk­lere yer veren Linya Jew­ellery elde ediy­or. Yeni kolek­siy­onun­da kadın­ları daha fark­lı, orji­nal ve güçlü his­set­m­eye teşvik ediy­or.

Tasarım­ların­da kadın ruhu­na dokun­mayı amaçlayan ve kendiyle mut­lu güzel kadın­lar yaratan Sadekar Mücevher’in yeni kolek­siy­onu “Mix and Match” oldukça ilgi çekiy­or.

Heye­can veri­ci can­lılığa ve ışıltıya sahip parçalarıy­la dikkat çeken Good Things Ate­lier, son zaman­ların en gös­ter­işli aksesuar­ları­na kolek­siy­onun­da yer veriy­or.

Exit mobile version