GARDIROP MAGAZİN

Lumoths ile Sürdürülebilir Değerler

Her tasarım, büyük bir özen­le ve emek­le, bire­bir Fun­da Gülay Cen­giz tarafın­dan elde çizilen tasarım­lar giy­ilebilir sanat kon­sep­ti ile art-piece niteliğinde tasar­lanıy­or.

Lumoths tasarım­ları çevr­eye duyarlı koşullar­da, çok yük­sek adetli pazar tale­p­lerinin aksine az adetlerde; dünyaya ver­ilen zararın en aza indirgen­mesi man­tığının ben­im­siy­or.

Desen­lerin baskısın­da sağlığa ve çevr­eye dost, ser­ti­fikalı özel İtalyan boy­aları kul­lanılıy­or. Lumoths; mar­ka duruşu olarak, çevr­eye, insan­lara, hay­van­lara ve tüm doğaya, tüm can­lı yaşamı­na has­sasiyet göster­erek eşsiz tasarım­larıy­la dikkat çekiy­or. Lumoths, ken­di isim hikayesin­de­ki ipek böcek­lerinden esin­len­me ile kumaş kalite­si olarak; özel­lik­le ipeği baz alıy­or. İpek ve kotonel doğal lifli kumaşlar zaman zaman buluşuy­or ve kolek­siyon­da hay­at buluy­or.

Lumoths, fular öner­isinde bulunurken, fonksiy­onel ve zaman­sız kul­lanım algısın­dan yola çıkarak; tüm stil öner­i­lerinde eşarpların, fular­ların ya da şal­ların kısaca tüm Lumoths ürün­lerinin, günün her saatinde akıl­lı­ca kul­lanıla­bile­cek rahat ve şık, eşsiz giy­im parçaları­na ve özel lüks aksesuar­lara dönüştürme fikri­ni markanın merkezine yer­leştiriy­or. Tüm Lumoths sev­er­lere, özel desen­ler, ipek kumaşlar­la ken­di stil­leri­ni özgünce oluş­tu­ran şehirli kadın­lara hitap ediy­or.

Fark­lı desen­lerde­ki eşarpları kolaylık­la gün­lük stilin­ize uyarlaya­bilirsiniz. Moda dünyasın­da yeri­ni alan mod­ern tasarım­lar şık ve ele­gan olmasının yanısıra çok eğlenceli görünüy­or.

Exit mobile version