GARDIROP MAGAZİN

Işıltı ve jean buluşması

Sokak modasının vazgeçilmez jean­leri­ni gec­eye payetler­le uyarlayıp ışıltılı bir görünüm elde ede­bilirsiniz.

Payetli pan­tolon­ları iş hay­atınız­da da rahatlık­la ter­cih ede­bilirsiniz. Nasıl mı? Kurum­sal bir sek­törde çalışıy­or­sanız beyaz bir tişört, düz renk bir blaz­er ve mokasen ayakkabı ya da bilek­te biten deri bot­lar­la tamam­laya­bilirsiniz.

Bluz: Bersh­ka

Jean ceket: Mavi Jeans

Pan­tolon: Bersh­ka

Bot­lar: Dc Martens

Kemer: Que

Yüzük­ler: Zeck­ie

Şık parçaları sokak sti­line uyarla­mak için den­im parçalar yardım­cı ola­cak­tır. İdd­ia­lı bir kürk pal­to ve bik­er bot­lar­la hem cool hem de dikkat çeki­ci görün­m­eniz kaçınıl­maz ola­cak­tır. Kürk yer­ine dil­ers­eniz koyu renk uzun bir kaşmir bir pal­to ile de tamam­laya­bilirsiniz.

Elbise: Özlem Süer

Jean yelek: Mavi Jeans

Kürk: H&M

Gözlük:Miu Miu- Göz Grup Optik

Bilek­lik: Zeck­ie

Bot­lar: Dc Martens(botların gözük­tüğü karede)

Payetli parçaları gün­lük hay­atınız­da giymek için daha casu­al ve zaman­sız duran parçalar­la kom­binleye­bilirsiniz. Detay­lar­da şık­lık içinde aksesuar­lar yardım­cınız ola­cak­tır. Deri bir clutch çan­tay­la kom­bininizi tamam­laya­bilirsiniz.

Jean pan­tolon: Mavi Jeans

Elbise: H&M

Kemer: Net­work

Pal­to: PALTO- Zey pr

Takılar: Zeck­ie

Gözlük: MCM- Göz Grup Optik

Bu tüylü eteği dil­ers­eniz par­tiye giderken crop top ve deri ceke­tle ve stilet­to ayakkabılar­la bir­lik­te kom­binley­erek daha iddi­alı görünebilirsiniz.

Jean göm­lek: Mavi Jeans

Tüylü etek: Closh

Kürk: Vin­tage

Kemer: Difash­ion­brand­ing- Gold taş detaylı kemer boyun aksesuarı olarak kul­lanıldı.

Payetli parçaları gün­lük giy­ime uyarlaya­bil­m­eniz için düz renk­te desen­siz parçalar ter­cih ede­bilirsiniz. Biraz spor bir görünüm kazandır­mak için bele bağlanan jean göm­lek sofistike bir görünüm kazandırıy­or.

Elbise: H&M

Siyah kürk ceket: Out­kast­peo­ple- Rack İst­anb­ul

Jean ceket: Moda editörüne ait

Küpe: Moda editörüne ait

Özlem Süer imza­lı payetli ceketi zaman­sız bir parça. Dil­ers­eniz şık bir mini elbiseyle kom­bin­leyin, dil­ers­eniz jean pan­tolon ve basic tişör­tle giy­erek farkınızı ortaya koyun.

Bluz: H&M

Jean pan­tolon: Mavi Jeans

Uzun payetli ceket: Özlem Süer

Çan­ta: Zara

Bot: Dc Martens

Kolye: H&M

Kara kışa inat ışıl­damaya devam edin. Akşam yemeğe giderken şık­lığınızı casu­al parçalar­la bir­leştir­erek hem de sofistike hem de cool görünün! Jean ceketin üstüne giye­bile­ceğiniz uzun kaşmir pal­tonuzu uzun deri eldiven­ler­le tamam­laya­bilirsiniz.

Etek: H&M

Bluz: Closh

Jean ceket: Moda editörüne ait

Tulum, elbise v.b parçalara hareket kat­mak için aksesuar­lar en büyük yardım­cınız. Büyük bel kemer­leri 70’lere gön­der­mek yapan mod­eller­le bu yıl da favorim­iz. Tulu­mu dil­ers­eniz kemer olmadan, blaz­er ceket ve şık bir çan­tay­la daha klasik ve zaman­sız bir görünüme sahip ola­bilirsiniz.

Siyah tulum: Zara

Jean ceket: Mavi Jeans- Ece SükanX­Mavi

Kürk ceket: H&M

Kolye: Difash­ion­brand­ing

Kemer: Net­work

Yıl­başı gece­si 90’ların vazgeçilmez par­lak kumaşlı elbise ve etek­leriyle ışıl­damaya ne der­siniz? Sade ve şık aksesuar­lar­la hem gecenin yıldızı siz olun hem de yeni yıla iddi­alı bir gir­iş yapın!

Yeşil par­lak elbise: H&M

Kürk: H&M

Fotoğraflar: Jer­ry Stol­wijk

Styl­ist: Dila­ra İpek Şatır

Styling asis­tanı: Gizem Bozbaş

Makyaj Artisti ve Saç Stilisti: Utku Ağag­il

Fotoğraf asis­tanı: Elise Kasak

Exit mobile version