GARDIROP MAGAZİN

Godiva Café: En lezzetli çikolatalar

Godi­va Café: En lezzetli çiko­lata­lar, dünyanın önde gelen pre­mi­um çiko­la­ta markası Godi­va, Zor­lu Center’da yenilediği kafe kon­septli mağaza­sın­da müş­ter­i­leri­ni ağır­la­maya başlıy­or.

Pre­mi­um çiko­la­tanın glob­al lid­eri olan Godi­va, 1926 yılın­da Brüksel’de Pierre Draps isim­li Belçikalı bir çiko­lat­acı tarafın­dan kurul­du. Kuru­luşun­dan yak­laşık 100 yıl son­ra bile Godi­va çiko­latasının her parçası hala aynı kalit­ede, Belçika’ya özgü ustalık ve dünyanın en iyi içer­iğiyle fark­lılaşıy­or. Godiva’nın tüm dünya­da 100’den fazla ülk­eye dağıtımı bulunuy­or. Çiko­la­ta tutkun­ları, Godiva’yı butik mağazalar, duty free’ler, kafel­er, e‑ticaret kanalıy­la ve birçok seçkin mağaza­da deney­imleye­biliy­or. Godi­va ken­di­ni tüketicinin bek­len­ti­lerinin üzerinde yeni­likçi, lezzetli yiye­cek ve içe­cek ürün­leri sun­maya ve onlara mükem­mel anlar yaşat­maya adıy­or. Ünlü trüfleri ve çift kalı­pla üretilen çiko­lata­ların­dan Avru­pa tarzı bisküvi­ler­ine, ayrı ayrı paketlen­miş çiko­lata­ları, sıcak çiko­latası, don­dur­malı ürün­leri ve diğer lezzetleriyle Godi­va, mis­afir­ler­ine en lez­iz çiko­la­ta deney­i­mi­ni sun­mayı vadediy­or. Sosyal sorum­lu­luk sahibi bir şir­ket olarak Godi­va, dünya çapın­da sürdürülebilir uygu­la­maları ve pro­gram­ları destek­liy­or. Şir­ket aynı zaman­da kakao çiftçi­leri­ni destek­le­mek, çevreyi koru­mak, yaşadığımız ve çalıştığımız toplu­luk­ları güçlendirmek için tasar­lan­mış küre­sel uygu­la­malar ve pro­gram­lara da sahip.

Kapılarını çok kısa bir süre önce açan Godi­va Café’nin kapalı otur­ma alanı artık daha büyük. Dış otur­ma alanın­da ise Godi­va çiko­lataya batırılarak sunulan lezzetlerin yanı sıra, taze meyvel­er ve Godi­va çiko­lata­larıy­la karıştırılarak hazır­lanan don­dur­manın yapılışının da bire­bir gözlem­lenebile­ceği özel cam­dan bir alan oluş­tu­rul­du. Mis­afir­lerin ken­di seçim­leri­ni yapıp, diledik­leri don­dur­ma karışımını oluş­tura­bildik­leri bu alan­da, ikonik Belçi­ka çiko­lata­ları serin­leten tat­lar­la buluşuy­or.

Exit mobile version