GARDIROP MAGAZİN

Gerçek hazzın peşinde: Ajda Pekkan X Magnum

Don­dur­ma ve çiko­lata­da haz otorite­si Mag­num, Türkiye’nin Süper­starı Ajda Pekkan ve düny­a­ca ünlü moda fotoğrafçıları Mert Alaş ve Mar­cus Pig­gott ile “Gerçek Haz” kam­pa­nyası için bir araya gel­di.

Dünyanın haz otorite­si Mag­num, “Gerçek Haz” (#True­To­Plea­sure) kam­pa­nyasın­da insan­lara özgün olmaları, özgürce hazları peşin­den git­meleri konusun­da ilham ver­meyi amaçlıy­or. Mag­num, bu kam­pa­nyayı Türkiye’de tartış­masız en iyi yan­sı­tan, müz­iğin ve modanın ikonik ismi Ajda Pekkan ile bir araya gel­di. Dünyanın en başarılı moda fotoğrafçıları olarak sayısız ödüle layık görülen Mert Alaş ve Mar­cus Pig­gott tarafın­dan Ajda Pekkan ile gerçek­leştir­ilen çekime ait fotoğraflar ve “Gerçek Haz” video­su ver­ilen özel dav­ette ilk kez pay­laşıldı.

Gecede duygu­larını dile getiren değer­li sanatçı Ajda Pekkan: “Hay­atım boyun­ca hep ken­di içimde­ki sese kulak ver­erek yaşadım. Ben­im için haz hep çalış­mak, yeniyi keşfet­mek ve başarının keyfi­ni izle­mek oldu. En büyük tutkum şarkı söyle­mek­ti, ilk günkü heye­canım bugün hala baki. Beni gerçek hazları­na ortak ettik­leri için sevgili Mag­num ekib­ine ve bu pro­jeyi ölüm­sü­zleştirdik­leri için de Sevgili Mert & Marcus’a da teşekkür ediy­o­rum.” dedi.

Mag­num Mar­ka Müdürü Gizem Erbaş ise, ‘’Mag­num, Türk tüketi­ci­leriyle buluş­tuğu 1994 yılın­dan bu yana,Türkiye’nin en ikonik markaların­dan biri olarak, tüketi­ci­lerin kalbinde haz­zın sem­bolü oldu. Bu yıl tüm dünya­da “True to Plea­sure” kam­pa­nyasıy­la insan­lara ken­di hazları peşin­den gidip hazlarını özgürce yaşa­maları konusun­da ilham ver­erek “Gerçek Haz”zı kut­luy­oruz. Türkiye’de de bu fikri, sanat hay­atının her adımın­da zamana ve döneme bağlı kalmadan, sesiyle, şarkılarıy­la, stiliyle ve duruşuy­la çevre­sine ışık saçan, değer­li sanatçımız, Süper­starımız sevgili Ajda Pekkan ile duyu­ruy­or olmanın guru­runu ve mut­lu­luğunu yaşıy­oruz.’’ dedi.

Türkiye’nin Süper­starı Ajda Pekkan’ın haz dolu hay­atı ilham veriy­or.

Sanat hay­atının her basamağın­da zirvede yer alan Türkiye’nin Süper­starı Ajda Pekkan, müz­iğe olan tutkusu ile yol­un­dan sap­madan ken­di haz­zını yaşa­yarak her dönem ilham kay­nağı olmayı başardı. Bakış açısı, yeni­likçi tarzı, özgün duruşu, ilk­leri gerçek­leştirme­si ve her daim mükem­mel görünümü ile zaman­sız ikonik bir isim oldu. Hol­ly­wood yıldı­zların­dan, pop star­lara kadar düny­a­ca ünlü birçok yıldızın kariy­er­leri­ni etk­ileyen fotoğraf çekim­leriyle tanı­nan Mert Alaş ve Mar­cus Pig­gott, bu kez Ajda Pekkan’a ve onun haz peşin­de­ki etk­i­leyi­ci hikaye­sine övgü niteliğinde bir video ve fotoğraf çeki­mi gerçek­leştir­di. Ajda Pekkan’ın gerçek ruhunu yakalayan görün­tüler, haz yol­cu­luğu­na ışık tutuy­or.

Exit mobile version