GARDIROP MAGAZİN

Fakir Hausgeräte, Yenilikçi ve İçten Dışa İyilik İlkesiyle Bodrum’da!

Kök­lü geçmişiyle bili­nen Fakir Haus­geräte, yeni­likçi ürün­ler geliştirm­eye devam ediy­or. Şir­ket, yeni markası iYO’­nun Bodrum Yalıkavak Mari­na’­da­ki ilk satış nok­tasının açılışını, 24 Tem­muz Pazarte­si günü düzen­le­nen özel bir dav­e­tle kut­ladı.

Markanın içten dışa iyil­iği düşü­nen teknolo­jisinin tanıtıldığı iYO dav­eti, uzman estetisyen Nur Bilen Yavuzer’in danış­man­lığın­da gerçek­leşti. Konuk­lar, iYO’­nun yeni­likçi ürün­leri­ni deney­imley­erek markanın güzel­lik ve sağlık kon­sep­ti­ni keşfetme fır­satı bul­du­lar. Fakir Haus­geräte Pazarla­ma ve E‑Ticaret Direk­törü Züm­rüt Tamer’in ev sahipliğin­de­ki açılış dav­eti, Yalıkavak Mari­na’­da­ki iYO satış nok­tasın­da gerçek­leşti. Etkin­lik, ürün­lerin tanıtımı ve konuş­malar­la başladı, ardın­dan Yalıkavak Mari­na Novikov Restau­ran­t’ın muhteşem man­zarası­na nazır özen­le hazır­lanan masa deko­rasy­onun­da key­i­fli bir yemek ile taç­landı.

Fakir Haus­geräte Pazarla­ma ve E‑Ticaret Direk­törü Züm­rüt Tamer ise “Odağımız Sensin” diy­erek çık­tık­ları dönüşüm yol­cu­luğun­da iYO için heye­can­lı olduk­larını ifade ediy­or. Tamer, iYO’­nun sağlık­lı yaş alma yol­cu­luğun­da destek­leyi­ci ve tamam­layıcı bir rol üstleneceğine inandık­larını belirterek, markanın içten dışa iyil­iğe odak­landığını ve herkesin ken­di en iyi ver­siy­onunu keşfetme­sine yardım­cı ola­cağını dile getiriy­or. Fakir Haus­geräte’nin yeni markası iYO, Bodrum Yalıkavak Mari­na’­da­ki ilk satış nok­tasıy­la tüketi­cil­er­le buluş­tu. Mar­ka, içten dışa güzel­lik ve sağlık için tasar­lanan ürün­leriyle dikkat çekiy­or.

 

Exit mobile version