GARDIROP MAGAZİN

Emre Erdemoğlu “Beni Bağrına Bas” Diyor

ISTANBUL, TURKEY - AUGUST 18: Designer Emre Erdemoğlu (L) on runway during the finale at the Emre Erdemoğlu show during Mercedes-Benz Istanbul Fashion Week at Tophane-İ Amire on August 18, 2020 in Istanbul, Turkey. (Photo by Ferhat Zupcevic/Getty Images for IHKIB)

Tasarım­cı Emre Erde­moğlu, Mer­cedes-Benz Fash­ion Week İst­anb­ul kap­samın­da tanıt­tığı 2020–2021 Son­ba­har Kış kolek­siy­onun­da; Beni Bağrı­na Bas; temasıy­la bir­bir­im­izi bağrımıza bas­man­ın, önyargısız olmanın, bir­bir­im­ize daha sıkı sarıl­manın hala mümkün olduğu bir dünya vadediy­or.

İlk defa diji­tal olarak gerçek­leşen ve diji­tal olarak çek­ilip yayın­lanan defilenin sür­prizi ise tasarım­cının uzun zamandır sahne kostüm­leri­ni tasar­ladığı Murat  Dalkılıç oldu.

Emre Erde­moğlu defilesinde podyum­da yürüyen Murat Dalkılıç, 70’lerden ilham alı­narak hazır­lanan kolek­siyon­dan mavi ton­ların­da kısa kolu üzer­ine ikin­ci bir uzun kolu olan gök mav­isi bir takım ile podyu­ma çık­tı. Defile finalinde de tasarım­cı Emre Erde­moğlu ile bir­lik­te sela­ma çıkan ünlü şarkıcı podyum­da­ki ener­jisiyle dikkat­leri topladı. Defi­leyi www.mbfwistanbul.com adresin­den izleye­bilirsiniz.

Tasarım­cı Emre Erde­moğlu, kolek­siy­onuy­la ilgili olarak “İns­an ilişk­i­lerinin günümüzde geldiği son nok­tayı protest bir anlatım­la ifade etm­eye çalıştım kolek­siy­on­um­da. Duy­gu­nun, hissiy­atın azaldığı bir dünyayı kab­ul etmeyip bir­bir­im­ize daha sıkı sarıl­mamız gerek­tiği­ni fark­lı bir dille anlat­tım.” diy­or.

15’inci kez gerçek­leşe­cek olan Mer­cedes-Benz Fash­ion Week İst­anb­ul, 12–16 Ekim tar­ih­leri arasın­da, Türkiye Tanıtım Grubu desteği ile ulus­lararası diji­tal plat­form­lar üzerinden gerçek­leşe­cek. Defile çekim­ler­ine başlanan ilk diji­tal MBFWI’nin katılım­cı tasarım­cıların­dan Emre Erde­moğlu defilesinde Murat Dalkılıç da yer aldı. Emre Erde­moğlu defile çeki­mi Tophane‑i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçek­leşti.

Defilenin back­stage direk­tör­lüğünü Alti­er Acad­e­my Cre­ative Direk­törü Sümeyye Selamet üstlen­di. Mod­el­lerin saçlarını kuaför­lük öğren­ci­leri üstlenirken, makya­jları makyaj öğren­ci­leri tarafın­dan yapıldı.

Exit mobile version