GARDIROP MAGAZİN

Merakla beklenen COFFEX İstanbul Kahve Fuarı Başlıyor!

Bu yıl beşin­cisi düzen­lenecek olan COFFEX İst­anb­ul Kahve Fuarı 4–7 Mayıs tar­ih­leri arasın­da Hal­iç Kon­gre Merkezi’nde gerçekleşiy­or.

Fuar, bu yıl da geçtiğimiz yıl­lar­da olduğu gibi sek­tör pro­fesy­onel­leri ve kahve sev­er­leri bir araya getiriyor.Kahve pro­fesy­onel­leri ve tutkun­larının her yıl mer­ak­la bek­lediği COFFEX, diğer yıl­lar­da olduğu gibi fuara gelen ziyaretçi­ler­ine key­i­fli anlar ve sayısız etkin­lik yaşat­mayı hede­fliy­or.

5. kez düzen­lenecek olan fuar­da; ulus­lararası ve ulusal pro­fesy­onel kahve makineleri cof­fee shop’lar, 3. dal­ga kahve ve nite­lik­li kahve tem­sil­ci­leri, kahve çekird­eği top­tancıları ve üreti­ci ülkel­er, kavur­ma­cılar, kahve kavur­ma makineleri, kahve öğütme fir­maları, ev tipi kahve ve çay makineleri, gelenek­sel Türk kahvesi makineleri, kahve maki­ne­si ihra­catçı ve itha­latçıları, soğuk dem­len­miş kahve ve içe­cek­ler, kahve dükkan­ları, kahve ve kafein yan ve destek ürün markaları, ülkel­er, kar­ton bar­dak­lar, ambal­a­jlar, butik çay markaları, çiko­la­ta, gurme don­dur­ma ve tasarım­cılar yer ala­cak.

Türkiyenin pro­fesy­onel ve kap­sam­lı tek kahve endüstrisi orga­ni­za­sy­onu COFFEX İstanbul’da katılım­cılar ürün ve hizmet­leri­ni daha geniş kitlelere duyura­bile­cek, markaları için görüşmel­er sunarken aynı zaman­da sek­tör öncü­lerinin ilham veren konuş­malarını dinleye­bile­cek. Çeşitli work­shop, kon­fer­ans ve söyleşi gibi zen­gin içer­iğe ve etkin­lik­lere sahip olan fuar için geri sayım başladı.

Exit mobile version