GARDIROP MAGAZİN

Ayşe Burcu Kaya’dan “Timeless”

Ünlü tasarım­cı Ayşe Bur­cu Kaya, zarif ve zaman­sız mod­eller­den oluşan yeni 2019/20 Sonbahar/Kış kolek­siy­onu Timeless’ı, moda tutkun­larının beğeni­sine sunuy­or.

Roman­tiz­mi ve kon­foru destekleyen eşsiz tasarım­ları, göz alıcı detay­lar­la buluş­tu­ran ve zaman­sı­zlığa vur­gu yapan Time­less kolek­siy­onu, şehirli kadın­lara bir­birinden özel parçalar sunuy­or. 

Ren­k­lerin gökkuşağı pale­ti­ni andırdığı kolek­siyon­da şehirli, dinamik ve şık olmayı sev­en met­ro­pol­i­tan kadınının her sti­line uygun bir parça bulunuy­or.

Kolek­siy­on, günün her saati göz alıcı olmayı sev­en kadın­lara tüvit ceketler­den, smokin yan şer­itli pan­tolon­lara, krep — tüvit şort­lar­dan kaban ve man­to­lara kadar geniş bir ürün yel­pazesin­den oluşuy­or.

Time­less kadını, sport-chic tüvit ceketler­le iş hay­atının dinamiği­ni yakalarken, akşam­ları yan şer­itli smokin yük­sek bel pan­tolon­lar, şort­lar ve tüvit kumaş­ta­ki ceketler­le gecenin ele­gant ve şık ruhu­na bürünebiliy­or.

Can­lı desen ve ren­k­lerin yanı sıra kolek­siy­ona eşlik eden küpel­er ve kolyel­er de son­ba­har-kış klasik­leri arası­na girm­eye aday.

Ayşe Bur­cu Kaya

 

Exit mobile version