GARDIROP MAGAZİN

Columbia ile macera şehre dönüyor

Out­door tutkun­larının vazgeçilmez markası Colum­bia sezona iddi­alı bir gir­iş yapıy­or. İster doğa­da patikalar­da, ister şehrin işlek cad­delerinde Colum­bia Trail kon­sep­ti ile özgür­lüğü yaşa­mak mümkün.

Yeni sezon­da Colum­bia ile mac­era şehre dönüy­or. Out­door ve mac­era tutkun­larının olduğu kadar şehirde aktif ve kon­for­lu bir yaşam ter­cih eden­lerin markası Colum­bia, Son­ba­har mevsi­minin değişken hava koşulları­na mükem­mel uyum sağlayan “Trail” kon­sep­ti ile yepyeni mac­er­aların kapısını açıy­or. Son­ba­har yağ­murları­na karşı gardını Colum­bia ile alan out­door sev­er­ler, kuru ve kon­for­lu bir sezo­nun tadını çıkarıy­or.

Son­ba­har mevsi­minin olmazsa olmazı aniden bastıran yağ­murlar için özel olarak geliştir­ilen Omni-Tech teknolo­ji­sine sahip yağ­murluk­lar, nefes ala­bilen- sug­eçirmez özel­lik­leri ile doğanın tüm sür­pri­z­ler­ine karşı koru­ma sağlarken, gelişmiş rüz­gar engelleme teknolo­jisi Omni- Wind Block ile güçlendirilen rüz­gar­lık­lar sezon boyun­ca en yakın destekçimiz ola­cak gibi.

Su geçirmeyen ve leke tut­mayan Omni-Shield teknolo­jisi ile destek­le­nen mont ve çan­ta­lar ile Colum­bia kuru ve kon­for­lu bir sezonu garan­tiliy­or.

Teri hızla buhar­laştıran ve hava alan Omni-wick teknolo­jili göm­lek ve pan­tolon­lar ise ani hava değişim­lerinde yardım­cı oluy­or.

Colum­bia tarafın­dan hem doğa­da hem de şehirde tüm engel­leri aşmak için tasar­lanan ayakkabı kolek­siy­onu hafif yapısıy­la dikkat çekiy­or.

Özel köpük sis­te­mi ile destek­le­nen hafif taban yapısı kon­for­lu bir kul­lanım sağlarken, fark­lı zeminlerde güçlü tutuş sağlayan Omni-Grip ve taban­dan alı­nan dar­beleri yumuşatan Tech­lite teknolo­jili ürün­ler sezo­nun tüm ihtiyaçları­na yanıt veriy­or.

Exit mobile version