GARDIROP MAGAZİN

1971’den Bugüne Barut Collection Otelleri

Kuşkusuz her ülkenin gurur duy­duğu markaları vardır. Barut Otel­leri de, 1971’den bugüne, Türkiye’nin kök­lü bir otel­ci­lik markası olarak, dünya tur­izm markaları arasın­da hak­lı bir şöhrete sahip olmasıy­la dikkat çekiy­or.

Yarım asırdır süren mily­on­lar­ca yeniden ağır­la­ma, mily­on­lar­ca tebessüm, mily­on­lar­ca anı, bin­lerce ödül ve en önem­lisi istis­nasız tüm mis­afir­lerinin büyük takdiri ve sevgisi…

13 seçkin tesisi ile dünya tur­izm markaları içinde saygın bir yere sahip olma mut­lu­luğunu yaşayan Barut Otel­leri, her kolek­siy­on sahibi gibi, edindiği eşsiz birikim, mut­lu­luk ve seçenek zengin­liği­ni, yaratıcı dokunuşlar­la geliştir­erek ken­di­ni yenile­meyi sürdürüy­or.

Grubun Acanthus Cennet, Arum, Lara ve Kemer otelleri, konuklarını özgün, şık ve lüks konsepti Barut Collection ile karşılıyor.

Detay­ları düşünülmüş, içten­lik­le tasar­lan­mış, farkın­dalık­la yaşanan ve tekrarı arzu­lanan bir tatil deney­i­mi, sınırsız ultra her şey dâhil kon­sep­ti ile tatilden daha fazlasını sunan Barut Col­lec­tion Otel­leri grubun tüm otel­lerinde olduğu gibi Güven­li Tur­izm Ser­ti­fikası ile hizmet sunuy­or.

2019’da 127 ödül ile taç­landırılan yarım asır­lık mar­ka, gas­trono­mi alanın­da­ki başarıları, doğa ile iç içe geniş bahçel­er içinde kon­um­lan­mış şık otel­leri, sanat­sal etkin­lik­leri çevre dos­tu uygu­la­maları ile Türk tur­izminin öncü markaları arasın­da gös­ter­iliy­or.

Barut Col­lec­tion Otelleri’nin ayrı­calık­lar­la dolu dünyasını keşfedin, paha biçilmez anılar kolek­siy­onunuza yeni­leri­ni ekleyin.

Exit mobile version