GARDIROP MAGAZİN

Zuma Bodrum keyfi

2016 yaz sezo­nunun ardın­dan, çağ­daş Japon mut­fağının ulus­lararası tem­sil­cisi ve ödül­lü restoranı Zuma, yeni sezon­da Bodrum’da lezzet tutkun­larıy­la tekrar buluşuy­or.

Yalıkavak Palmarina‘da yer alan Zuma Bodrum, mis­afir­ler­ine, yenile­nen deko­rasy­onu ve ben­z­er­siz atmos­feri ile çok özel bir lezzet deney­i­mi sun­maya hazır­lanıy­or. Nefes kesi­ci Bodrum man­zarası eşliğinde, gün batımıy­la buluşan akşam yemek­lerinde mis­afir­leri­ni ağır­la­mayı bekleyen Zuma, düny­a­ca bili­nen imza lezzetleri­ni ve kok­teyl­leri­ni bu yaz da Bodrum ile buluş­tu­ra­cak.

Başarılı şef Rain­er Beck­er tarafın­dan yaratılan Zuma, otan­tik­liğiyle tanı­nan mod­ern Japon mut­fağın­dan lezzetleri, en yük­sek kalit­ede içerik­ler­le hazır­layıp sade ve bir o kadar da etk­i­leyi­ci sunum­lar­la takdim ediy­or. Iza­ya­ka mut­fağını Bodrum’daki sofistike ve şık ortamın­da sunan Zuma, pay­laşım­lık lezzetleri ve yaz akşam­ları­na eğlence kat­a­cak DJ per­for­mansları ile bu sezo­nun da en gözde mekan­ların­dan ola­cak.

Bu sezon Bodrum’un eşsiz doğasını hari­ka mekan­ları­na uğra­madan tatil planı yap­ma­manızı öner­ir­im.

 

Exit mobile version