GARDIROP MAGAZİN

Zeynep Tosun’dan güçlü kadınlar

ISTANBUL, TURKEY - MARCH 30: A model walks the runway at the Zeynep Tosun show during Mercedes Benz Fashion Week Istanbul at Zorlu Performance Hall on March 30, 2018 in Istanbul, Turkey. (Photo by Levent Kulu/Getty Images for IMG)

Zeynep Tosun, Haute Cou­ture 2018 kolek­siy­onunu Mer­cedes-Benz  Fash­ion Week İst­anb­ul kap­samın­da tanıt­tı.

Zeynep Tosun markası geçtiğimiz yıl başlat­tığı #let­srise­to­geth­er hay­atın içinde üreterek var olan kadın­ları yol har­i­tası belirle­di. Zeynep Tosun, bu kolek­siy­onunu oluş­tu­rurken ilhamını güçlü, ken­di karar­larını vere­bilen, yaratıcı işlerde çalışan kadın­dan alıy­or. Bulun­duğu şehir­d­en kur­duğu bağlar­dan ide­al­ist düşünceleri dolayısıy­la baş­ka hay­at­lar kura­bilen güçlü kadın…  Zeynep Tosun, tasarım­ların tamam­layıcı aksesuar­ları küpe ile bir­lik­te takılan saç aksesuar­ları ile kom­bin­lenirken, çiçek işlemeli transparan uzun elbisel­er, dize kadar uzanan çizmel­er ile tamam­lanıy­or.

Zeynep Tosun’un imza­sı haline gelen Bartın’lı kadın­ların ken­di­sine özel işlediği met­al gümüş iplik­ler kul­lanılarak yapılan tel kır­malar bu sezon­da ön plana çıkıy­or.

40 look’­tan oluşan kolek­siyon­da, vizon kır­mızı, uçuk yeşil, gri, altın ve gümüş ren­k­leri dikkat çek­erken, bütün Kas­ta­monu düğüm­leri, el işleri, boru işlemel­er, Ayvalık işleri, Anadolu kadın­larının tel kır­maları ve tel sar­malar tasarım­lar­da yer alıy­or.

Antik Dantel’in kumaşlarıy­la hazır­lanan tasarım­lar, Saara İstanbul’un saç aksesuar­ları ve Lucky Culture’ün el takılarıy­la mükem­mel uyu­mu yakaladı.

Exit mobile version