GARDIROP MAGAZİN

Zeynep Tosun for Koton’dan dinamik ve özgün bir koleksiyon

Yeni başlangıçlar kon­sep­tiyle sezona mezu­niyet, düğün ve özel dav­et tasarım­ları sunan Zeynep Tosun for Koton Kolek­siy­onu, ünlü isim­lerin katıldığı par­tide tanıtıldı. İş bir­liğinin ikin­ci sezon kolek­siy­onu 25 parça özel tasarım­dan oluşuy­or.

2018 İlkb­ah­ar-Yaz Zeynep Tosun for Koton Kolek­siy­onu, ünlü isim­lerin katıldığı özel par­tiyle sezona sunul­du. Moda, sanat ve cemiyet dünyasının buluş­tuğu dav­etin ev sahipliği­ni Koton Yöne­tim Kuru­lu Üye­si ve Eş Başkanı Gülden Yıl­maz ile ünlü tasarım­cı Zeynep Tosun gerçek­leştir­di. Room&Rumours’da gerçek­leşen dav­ette konuk­lar şık­lık­larıy­la dikkat çek­ti. Mezu­niyet, düğün ve özel dav­etler gibi yeni başlangıçlar için hazır­lanan tasarım­lar konuk­lar­dan tam not aldı.

Koton Yöne­tim Kuru­lu Üye­si ve Eş Başkanı Gülden Yıl­maz; ‘Bu iş bir­liği­ni gerçek­leştirirken Zeynep Tosun markasının herkes için ulaşıla­bilir olmasını, onun tasarım­larını taşı­manın herkes için mümkün olmasını hay­al ettik.’ dedi.

Tasarım­cı ve mar­ka iş bir­lik­lerinin moda dünyası için çok önem­li olduğunu düşündüğünü ifade eden Koton Yöne­tim Kuru­lu Üye­si ve Eş Başkanı Gülden Yıl­maz ‘Uzun yıl­lardır gerçek­leştirdiğimiz iş bir­lik­leriyle modayı ulaşıla­bilir kılıy­oruz. Zeynep ben­im tasarım­larını çok beğendiğim, ünü Türkiye’yi aşmış bir tasarım­cı. Türk yıldı­zlarımızın yanı sıra Lady Gaga, Rita Ora, Kate Hud­son, Larsen Thomp­son ve Jour­dan Dunn gibi pek çok dünya yıldızı da Zeynep’in tasarım­larını ter­cih ediy­or. Bu iş bir­liği­ni gerçek­leştirirken Zeynep Tosun markasının herkes için ulaşıla­bilir olmasını, onun tasarım­larını taşı­manın herkes için mümkün olmasını hay­al ettik. İş bir­liğimizin ilk kolek­siy­onunu geçtiğimiz sezon sun­muş­tuk. Şim­di ikin­ci sezon kolek­siy­on­u­mu­zla mezu­niyete hazır­lanan genç kızlarımız, düğün ve dav­etlerde kendi­leri­ni stil­leriyle özel his­set­mek isteyen kadın­lar için 25 parçadan oluşan Zeynep Tosun for Koton Koleksiyonu’nu mağazalarımıza sunuy­oruz.’ dedi.

Zeynep Tosun; ‘Artık ağır abiye elbiselerin döne­mi sona erdi. Kadın­lar volan­lar, püsküller, par­lak kumaşlar ve rahat kes­im­ler­le moda da özgür­lük­leri­ni ilan ediy­or­lar.’

Yeni sezon­da kolek­siy­ona gelin­ler ve gelin aday­ları için de 4 fark­lı bridal tasarımını ekledik­leri­ni belirten başarılı tasarım­cı Zeynep Tosun; ‘Koton ile kimyamız çok tut­tu. Hay­al ettik­ler­i­mi, özgürce gerçeğe dönüştürme­mi sağlayan muhteşem bir ekip ile çalışıy­o­rum. İki­nci sezon kolek­siy­on­u­muz­da önceliğimiz mezu­niyet tasarım­ları oldu. Genç kızların kendi­leri­ni ilk kez stil­leriyle ifade ettik­leri mezu­niyet­lerin ben çok önem­li olduğunu düşünüy­o­rum. Biz iki sezon­dur Koton ile bir­lik­te ‘dans eden elbisel­er’ kon­sep­ti üzer­ine tasarım­lar sunuy­oruz. Bu çok özgür, dinamik ve özgün bir kolek­siy­onu anlatıy­or. Artık ağır abiye elbiselerin döne­mi sona erdi. Kadın­lar volan­lar, püsküller, par­lak kumaşlar ve rahat kes­im­ler­le moda da özgür­lük­leri­ni ilan ediy­or­lar.’ dedi.

Zeynep Tosun for Koton Kolek­siy­onu, Türkiye ve dünyada­ki seçili Koton mağazalarının yanı sıra koton.com’da da satışa sunuluy­or.

Exit mobile version