GARDIROP MAGAZİN

Zamansız ve Modern Tasarımlar

Ayakkabı Dünyası, sezona damgasını vura­cak yeni kolek­siy­onunu moda tutkun­larının beğeni­sine sunuy­or. Klasik tasarım­ları mod­ern detay­lar­la har­man­layan bot, çizme, topuk­lu ayakkabı mod­el­leri ve spor ayakkabılar, Ayakkabı Dünyası’nın yeni kolek­siy­onun­da öne çıkan parçalar arasın­da yer alıy­or. Zaman­sız ve yeni­likçi esin­til­er taşıyan kolek­siy­on, tarz sahibi kadın­ların dolabının vazgeçilmezi oluy­or.

Her sezon modaya imza­sını atmayı başaran Ayakkabı Dünyası, yeni kolek­siy­onu ile iddi­asını sürdürüy­or. Ayakkabı Dünyası’nın trendlere ilham veren yeni sezon tasarım­ları, moda­sev­er­leri büyüle­m­eye hazır­lanıy­or. Yeni Son­ba­har-Kış Koleksiyonu’nda her stile uygun bir­birinden fark­lı çizgiler taşıyan topuk­lu ve spor ayakkabılar, bot­lar ve yük­se­len çizmel­er; ren­k­leri, yeni­likçi tasarım­ları ve özgün­lük­leriyle dikkat çekiy­or.

Ayakkabı modasının öncüsü Ayakkabı Dünyası, ken­di markaları Provoq, Eclipse ve Kid­do ile kalı­pların dışı­na çıkıy­or. Şehir hay­atının tutku­lu kadın­ların­dan ilham alı­narak hazır­lanan Provoq kolek­siy­onu, son­ba­harın ren­k­leri­ni tüm zarafetiyle yan­sıtıy­or. Süet ve derinin ağır­lık­lı olduğu bot, çizme ve ayakkabılar, zaman­sız çiz­gi ve detay­larıy­la adın­dan söz ettiriy­or. Ayakkabı Dünyası, şık görünümün yanı sıra yürüyüş rahatlığı sağlayan Eclipse tasarım­ları ile modanın en kon­for­lu hali­ni sunuy­or. Çocuk­ların ren­kli dünyasını yan­sı­tan Kid­do ise cıvıl cıvıl mod­el­leriyle bu sezon­da da miniklerin gön­lünü fethediy­or.

Siyah, taba, vizon ve lacivert ren­kler­le cool bir stil yaratan yeni kolek­siyon­da, her kom­bine uyum sağlayan soft ren­kler de bulunuy­or. Bot, çizme ve ayakkabılar­da­ki deri, rugan ve kumaş detay­lara; bağcık­lar, taşlar ve hay­van derisi görünümü ile fark­lı topuk tasarım­ları ekleniy­or. Siyah ve kahv­eren­gi ton­larını tüm sadeliğiyle sunan ayakkabı mod­el­leri ise yumuşak ve esnek taban­larıy­la kon­for­lu adım­lara adını yazdırıy­or. Ayakkabı Dünyası’nın mer­ak uyandıran yeni kolek­siy­onu, bu sezon modayı sokak­lara taşı­maya hazır­lanıy­or.

Provoq, Eclipse, Kid­do ve fark­lı markalara sahip en trend ayakkabılar, Ayakkabı Dünyası’n­da siz­leri bek­liy­or. Ayakkabı Dünyası 2021 Son­ba­har Kış Koleksiyonu’nu keşfet­mek için ayakkabidunyasi.com.tr adresi­ni ve Ayakkabı Dünyası mağazalarını ziyaret ede­bilirsiniz.

Exit mobile version