GARDIROP MAGAZİN

Zamanı Geçmeyecek 10 Trençkot

Klasik bir trençkot, gardırobunuz­da hem şim­di hem de son­suza dek seve­ceğiniz eskimeyen yegane parçadır.

Son­ba­har; ister örgüler, ister kalın topuk­lu bot­lar ile ifade edilsin, yeni bir sezon her zaman için trend­leri den­e­mek adı­na mükem­mel bir zamandır. Ancak uzun süre var­lığını koruy­a­cak bir parça arayışın­daysanız, dolabınız­da son­suza dek hay­atını sürdüre­bile­cek bir kahra­man var: trençkot. Sağlam bir trençkot, son­ba­harın esin­tili sabahları ve bek­len­medik güneşli akşam­ları için hari­ka bir seçim. Ayrı­ca sokak stilin­in de vazgeçilme parçası. Bej ren­kli klasik tasarım bir trençkot ile fark­lı deney­sel stil­leri (örneğin süper boy yakalı göm­lek­leri) bir­leştir­erek şık bir  görünüm elde ede­bilirsiniz. Şim­di satın aldığınız­da yıl­lar­ca giye­ceğiniz en iyi trençkot­ları sizler için seçtik!

Marks & Spencer 769,95 ₺

 

Ten ren­gi, lacivert ve siyah renk seçenek­leri olan bu klasik kru­vaze ceket, evrensel bir şık­lığa sahip olmasının yanı sıra, 34–46/S‑3XL beden aralığın­da ve geri dönüştürülmüş kumaş­tan üretilmiş.

 

 

 

 

 

 

 

 

Burber­ry 15.690 ₺

 

Zaman­sız trençkot­lar söz konusu olduğun­da, Burberry’den daha ori­ji­nali bulu­na­maz. Thomas Burber­ry 1879’da gabardin kumaşını icat etti ve o zaman­dan beri markanın trençkot­ları, Kens­ing­ton ceke­ti­ni sadece değer­li bir yatırım parçası değil, aynı zaman­da moda tar­i­hinin önem­li ikon­ların­dan biri haline getir­di.

 

 

 

 

 

 

Man­go 649,99 ₺

 

 

Haki ren­kli Man­go trençkot, jean ve t‑shirt ile gün­lük yaşan­tınızı şık­laştıra­cak klasik parçalar­dan. 

 

 

 

 

 

 

 

Zara 599,95 ₺

 

 

Sim­siyah bir kom­bin üzer­ine atıp çıka­cağınız klasik bir trençkot ile son­ba­hara hari­ka bir gir­iş yapa­bilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

Pra­da 850 €

 

 

Siyah mini bir elbise ve çizmel­er ile tamam­lay­a­cağınız Pra­da mar­ka siyah trençkot dolabınızın vazgeçilmez parçaların­dan biri haline gele­cek. 

 

 

 

 

 

 

 

Cos 285 $

 

 

Klasik ve maskülen kes­im­lerin markası Cos’tan gece mav­isi renginde şık bir trençkot. 

 

 

 

 

 

 

 

Burber­ry

Vic­to­ria Beck­ham

Bal­main 3.900 €

 

 

1950’li yıl­ların vazgeçilmezi büyük şap­kalar ve yanınıza ala­cağınız küçük bir el çan­tası ile fem­i­nen ve sofistike bir şık­lık yakalay­a­cağınız bir  trençkot.

 

 

 

 

 

 

Ralph Lau­ren 1.998 $

 

 

 

Son­ba­harın asil ren­gi kahv­eren­gi ile süetin enfes buluş­ması. 

 

 

 

 

 

 

 

Loro Piana 5.440 €

 

 

Trençkot­lar sokak stili için de oldukça kul­lanışlı ve şık parçalar.

 

 

 

 

 

 

 

 

H&M 399 ₺

 

 

Beyaz kot ve beyaz t‑shirtler ile Avru­pai bir görünüm elde etmek için ide­al olan klasik bej trençkot­lar her mevsim yanınız­da.

Exit mobile version