GARDIROP MAGAZİN

Yıldızlar Turkcell Vadi Açıkhava’da

Türkiye’nin en önem­li sanatçılarının sahne aldığı TURKCELL YILDIZLI GECELER kon­ser­leri Türkiye’nin en yeni, en genç etkin­lik mekanı Turk­cell Vadi Açıkhava’da 30 Temmuz’da Ser­tap Eren­er ile başlıy­or.

Vadis­tan­bul, SM Pro­duc­tion ve Atlantis Yapım iş bir­liğiyle hay­a­ta geçir­ilen Turk­cell Vadi Açıkha­va kapılarını 30 Ağus­tos Cuma akşamı Sertab Eren­er kon­seri ile müzik­sev­er­lere açıy­or. Bugüne dek kon­ser­ler­den tiy­a­tro­lara, özel orga­ni­za­sy­on­lar­dan fes­ti­vallere; birçok fark­lı etkin­liğe ve değer­li sanatçıya ev sahipliği yapan Turk­cell Vadi Açıkha­va, Türkiye’nin en yeni ve en genç açık hava sah­ne­si. Türkiye’deki en büyük sabit sahne ile bir­lik­te mod­ern teknolo­ji ile donatılmış ses ve görün­tü sis­tem­ler­ine sahip olan Turk­cell Vadi Açıkha­va uzun yıl­lar boyun­ca şehrin buluş­ma nok­tası ve en güzel anıların merkezi olma iddi­asın­da.

Turk­cell Yıldı­zlı Gecel­er konser serisi, yak­laşık iki haf­ta boyun­ca iyi ve kaliteli müzik din­le­meyi özleyen­ler için 30 Tem­muz’da Sertab Eren­er ve 31 Tem­muz’­da Aley­na Til­ki ile başlayıp Yüzyüzeyken Konuşu­ruz, Berkay, Ceza, Anıl Piyancı, Sansar Sal­vo, MFÖ, Kenan Doğu­lu, Haluk Lev­ent, Fun­da Arar’la devam edip Ebru Yaşar ile son bula­cak.

Kon­ser­ler serisinde COVID-19 önlem­leri dikkate alı­nacak. 30 Tem­muz-11 Ağus­tos tar­ih­leri arasın­da ‘Türkiye’nin En Yeni En Genç Açıkha­va Sah­ne­si’ Turk­cell Vadi Açıkhava’da, pan­de­mi şart­ları­na uygun bir şek­ilde gerçek­leştir­ile­cek kon­ser­lerde otur­ma düzeni sosyal mesafe kural­ları­na uygun olarak hazır­lanacak. İzl­eyic­il­erin de mesafe kural­ları­na uyması zorun­lu­luğu bulunuy­or. Aynı zaman­da HES kodu ile gir­iş izni ver­ile­ceği izleyi­ci­lerin konser süresince maske mecburiyeti de bulunuy­or.

Vadistanbul’un yanı başın­da­ki ormanın kıyısın­da bulu­nan Turk­cell Vadi Açıkha­va muhteşem atmos­feriyle İstanbul’un en genç açık hava sah­ne­si. Kolay erişilebilir olması ve şehir merkezinde kon­um­lan­masının avan­ta­jını kul­la­narak özel­lik­le genç­leri kendine çeken Turk­cell Vadi Açıkha­va sah­nesinde yaz çok key­i­fli geçe­cek.

Fizik­sel engel­li birey­lerin sosyal hay­a­ta tam ve bağım­sız katılımı için açıkha­va mekanı içerisinde plan­lanan kolaylık­lar ile bir­lik­te görme engellil­er için rehber sarı çizgiler­le donatılan Turk­cell Vadi Açıkha­va engel­leri ortadan kaldır­mayı hede­fliy­or.

İşte İstanbul’un en genç, en yeni, en kaliteli ve en ulaşıla­bilir açık hava sah­ne­si olan Turk­cell Vadi Açıkha­va’daki 10 kon­ser­lik Turk­cell Yıldı­zlı Gecel­er serisinin tam lis­te­si…

Sertab Eren­er 30 Tem­muz
1992’de çıkardığı ilk albümü ‘Sakin Ol’dan bugüne dek geçen sürede dillere marş olan şarkılara imza atan, ülkem­ize Euro­vi­sion bir­in­cil­iği, getiren Sertab Eren­er sahnede devleşiy­or. Sertab bu özel gecede 29 yıl­lık kariy­erinin en hit parçalarını seslendi­re­cek.

Aley­na Til­ki 31 Tem­muz
Kariy­erinin başın­da olması­na rağ­men kısa sürede ken­di­ni herkese tanı­tan ve şim­di de yurt dışı­na açılan Aley­na Til­ki genç­lerin bir numar­alı yıldızı. Genç yaşın­da bir ikon haline gelmeyi başaran Aley­na Til­ki eşsiz sesi ve ener­ji dolu sahne per­for­man­sıy­la seyir­ciyi büyüleye­cek.

Yüzyüzeyken Konuşu­ruz 1 Ağus­tos
Kısaca YYK olarak da bili­nen Yüzyüzeyken Konuşu­ruz, Kaan Boş­nak, Engin Sevik, Ahmet Can Kaly­on­cu, Can Tun­aboy­lu ve Resul Baransel’den kuru­lu. 2013’ten beri 3 albüm ve 7 sin­gle yayın­layan YYK, geçen sene Altın Kele­bek Ödülleri’nde yılın grubu seçil­di. Alter­natif pop­un ülkem­izde­ki az sayı­da­ki tem­sil­ci­lerinden olan YKK seyir­ci­sine hem duygu dolu anlar hem de büyük bir eğlence vaat ediy­or.

Berkay 2 Ağus­tos
Türk pop müz­iğinin son yıl­lar­da çıkardığı en önem­li isim­ler­den biri olan Berkay sahne per­for­manslarının yük­sek etki düzeyiyle tanınıy­or. Seyircinin dikka­ti­ni konser boyun­ca bir an olsun kay­bet­meyen Berkay ken­di şarkıları ve sahne ‘de söyle­mek­ten keyif aldığı şarkılar­dan oluşan reper­tu­arıy­la Turk­cell Yıldı­zlı Gecel­er sah­nesinde ola­cak.

 

Ceza + Anıl Piyancı + Sansar Sal­vo 3 Ağus­tos
Türkiye’de rap ve hip hop müz­iğinin en önem­li tem­sil­ci­lerinden üçü Turk­cell Vadi Açıkhava’yı o gece çok fark­lı ritim­ler­le sal­lay­a­cak. Kariy­erinde 20 yılı geride bırakan Ceza; şarkıları baş­ta Youtube olmak üzere diji­tal plat­form­lar­da mily­on­lar­ca kez tık­lanan Anıl Piyancı ve en son Z Planı şarkısını çıkaran Sansar Sal­vo seyir­cilere unutul­maz bir gece yaşat­a­cak. Bu kon­serin özel dav­etlileri olan işitme engel­li Ceza fan­ları için işaret diliyle çeviri yapıla­cak.

Kenan Doğu­lu 4 Ağus­tos
Müzzik dey­ince, son­suz eğlence dey­ince; muhteşem şovlar, yıl­lardır kalplerde yer etmiş unutul­maz şarkılar dey­ince akla gelen ilk isim­ler­den Kenan Doğu­lu o çok özlediğiniz sah­ne­siyle, müthiş ener­jisiyle, hep­imizin hay­atın­da yer etmiş şarkılarıy­la 4 Ağus­tos gece­si herke­si dansa kaldıra­cak.

MFÖ 5 Ağus­tos
Sadece ülkem­izin değil, dünyanın hala beraber olan en uzun soluk­lu gru­pların­dan biri olan Mazhar Fuat Özkan bu sene 40’ıncı yılını kut­luy­or. Birçok şarkıya imza atan grup Turk­cell Vadi Açıkha­va sah­nesinde bin­lerce kişinin tek bir ağız­dan ezbere söylediği ‘Gül­lerin İçind­en’, ‘Peki Peki Anladık’ ve ‘Ali Desidero’ gibi parçalar­la yine izleyi­ciyi key­i­fli bir yol­cu­luğa çıkara­cak.

Fun­da Arar 6 Ağus­tos
Güçlü sesi ve kaliteli işleriyle müz­iğimizin önem­li isim­leri arasın­da yer alan Fun­da Arar Turk­cell Vadi Açıkhava’­da sev­en­leriyle buluşuy­or. İlk albümünü 2000 yılın­da çıkaran Arar, büyük çıkışını 2002’de Alagül şarkısıy­la yap­mıştı. son 21 yıl­da büyük kitlel­er tarafın­dan sevilen şarkılara imza atan Fun­da Arar o gece eski ve yeni şarkılarını seslendi­re­cek.

Haluk Lev­ent 7 Ağus­tos
Son dönemde adı AHBAP derneği aracılığıy­la yap­tığı yardım­lar­la daha çok gün­deme gelse de Haluk Lev­ent, Türkiye’nin 90’larda çıkardığı ilk rock yıldı­zların­dan. 1993’te yayın­ladığı ‘Yol­lar­da’ şarkısıy­la popçu­lar arasın­dan sıyrılan Haluk Lev­ent ilk kez rock müz­iği popüler bir plat­for­ma taşımıştı. O dönem­den bu yana birçok başarıya imza atan Haluk Lev­ent 7 Ağus­tos’­ta Turk­cell Vadi Açıkhava’­da.

Ebru Yaşar 11 Ağus­tos
Pan­de­mi sürecinin ardın­dan sah­nelere hızlı bir dönüş yapan Ebru Yaşar, 8 Ağus­tos gece­si Turk­cell Vadi Açıkhava’da, Turk­cell Yıldı­zlı Gecel­er kap­samın­da ilk kon­seri­ni vere­cek. Özel bir reper­tu­var hazır­layan Yaşar’ın o gece din­leyi­ci­ler­ine sür­pri­z­leri de ola­cak.

Adres: Turk­cell Vadi Açıkha­va– Vadis­tan­bul, Ayaza­ğa Mahalle­si. Cen­dere Cad­de­si. Sarıyer/ İst­anb­ul

Exit mobile version