GARDIROP MAGAZİN

Yılbaşı senfonisi

 Zarif gece elbiseleriyle yeni yılı karşıla­yarak ruhunuza iyi gelen müz­iğe kulak verin. Moda ve Güzel­lik editörümüz Çağla Küçükdere­li ile yeni yıl look’larını sizin için denedik.

İncec­ik organzel­er, pul­lu payetli pırıltılı tasarım­lar 2019’un dikkat çeken parçaları olarak gardıro­plar­da yeri­ni almaya başladı bile. Savru­lan saçlar, uçuşan elbisel­er, pudra ve pas­tel ton­lara karışan organze kat­man­lı kıyafetler­le yeni yılın tazeliği­ni üzerinizde hissedin ve göz­lerinizi kap­atıp bir dilek tutun.

Elbise: Trendy­ol
Ayakkabı: Kemal Tan­ca

Yeni yıl denildiğinde akla ilk gelen ışıltılı kumaşlar ve pul, payet kumaşlar. Raisa & Vanessa’nın Trendy­ol için hazır­ladığı kolek­siyon­dan olan bu parçanın payet kes­i­mi biraz daha fark­lı. Daha iri kesilmiş payetler oldukça gös­ter­işli ve ışıltı bir görünüm yakalıy­or.

Büstiy­er: Aybike Gür­su
Etek: Mehtap Elai­di
Eldiv­en: Oscar Mor­ris
Ayakkabı: Kemal Tan­ca

İngiliz ekoselerinin sür­pri­zli hal­leri­ni hep seviy­oruz. Avan­gart bir mak­si etek­le dikkat­leri üzer­ine çek­mek hiçbir zaman zor olma­malı.

Elbise: Bust2
Ayakkabı: Kemal Tan­ca

1920’lerin zaman­sı­zlaştırılmış en zarif yoru­mu­na drape detay­ları eşlik ediy­or. Sezo­nun en trend ren­gi hardal olurken sat­en kumaşlar da fark yarat­maya başlıy­or.

Bluz: Gökçe Kömür­cü Cos­mos
Etek: Nisse

Transparan blu­zlar geçtiğimiz sezon­dan yeni sezona kadar var­lığını sürdürm­eye devam ede­cek. Böyle iddi­alı parçaları rugan etek­le tamam­laya­bilirsiniz.

Mont: Gökçe Kömür­cü Cos­mos
Etek: Gökçe Kömür­cü Cos­mos
Ayakkabı: Trendy­ol

Sahnede devleşmeyi sev­en­ler için minik bir öneri. Fır­fır detay­larıy­la farkını ortaya koy­mak isteyen herkesin yeni yıl­da böyle bir kom­bi­ni olmalı.

Elbise: Buse Karakaş
Çan­ta: Zara

Nude parçalar sizi her zaman zarif bir görünüme kavuş­tu­ra­cak­tır. Oldukça sade kes­im bir elbiseyle gecenin yıldızı olmanız mümkün. Aksesuar seçi­minde de abartıyı ter­cih etmiy­or­sanız eğer tek yap­manız gereken mini city bag’inizle par­tiye katıl­mak…

Bluz: Gül­nur Güneş
Etek: Aybike Gür­su

Hem ışıltılı olmak hem de sade bir görünüme kavuş­mak istiy­or­sanız bu kıyafetler tam size göre. Gül­nur Güneş tasarımı omuz detaylı bu bluzu Aybike Gürsu’nun derin yırt­maçlı ve ışıltılı bu eteği ile tamam­ladık.

Fotoğraf: Ser­hat Hayri
Styling: Gülay Özdemir
Prodük­siy­on Sorum­lusu: Mine Gündüz
Saç & Makyaj: Utku Ağag­il
Saç & Makyaj Asis­tanı: Kad­er Dayan
Styling Asis­tanı: Çisem Uysal

Exit mobile version