GARDIROP MAGAZİN

Yenilikçi Hibrit Teknolojisi ile Makyajın Ötesinde Bakım Deneyimi

Kozmetik sek­töründe çağ atla­tan bir yeni­lik, Pastel’in “Hib­rit” teknolo­jisiyle tanışıy­or. Makyaj ruti­ninizi tamam­larken aynı zaman­da cil­di­nizi besleyen ve bakımını sağlayan bu teknolo­ji, Pastel’in yeni ürün­leriyle ken­di­ni gös­teriy­or.

Pastel’in ilk “Hib­rit Primer”’ı olan Hydro Glow Primer, su bazlı jel for­mülü ve içer­iğin­de­ki yeşil çay yaprak­ları özüyle cil­di koruy­or ve yenilen­miş bir görünüm sağlıy­or. Işığı yan­sı­tan pig­mentler­le cil­di aydın­lık gös­terirken, makya­ja mükem­mel bir zemin hazır­lıy­or. Tüm cilt tip­ler­ine uygun olan bu primer, doğal ve taze bir görünüm için de tek başı­na kul­lanıla­biliy­or.

Pas­tel Glassy Glow Skin Serum, hib­rit for­mülüyle gün­lük cilt bakımı ve makyaj ruti­ni­ni bir­leştiriy­or. İçeri­ğind­eki Hyalüronik asit ve Nonapeptid‑1 ile cilde yoğun nem­lendirme, can­landır­ma ve aydın­lat­ma sağlayan serum, yaşlan­ma etk­i­ler­ine karşı savaşıy­or. Ultra ince yapısıy­la cilde hızlı­ca nüfuz eden serum, ilk kul­lanım­dan itibaren cilde nem­li ve taze bir görünüm kazandırıy­or.

Exit mobile version