GARDIROP MAGAZİN

Yenilenme Vakti

Ren­klere ve tar­ih­sel uzman­lığa keskin bir gözle bakarak, klasik lüks cilt bakımının mod­ern reprodük­siy­on­larını yeniden günümüze uyarlayan Petite Mai­son ürün­leriyle tanıştınız mı?

40’lı ve 50’li yıl­lar­dan kalma, kadın­ların kendi­leri­ni zarif, ilham veri­ci ve güzel­lik­lerinden güçlen­miş his­set­meleri­ni sağla­mak için tasar­lanan ürün­ler­den bazılarını sizin için derledik.

PINK CLAY MASK
Petite Mai­son Pem­be Kil Maske­si: Pem­be Grey­furt özü , pem­be kil ve shea yağı ile geliştir­ilmiş 3 güçlü etki sayesinde cil­di tem­i­zliy­or, arındırıy­or ve koruy­or. Krem­si for­mu sayesinde kolay uygu­la­maya sahip maske cil­di kurut­madan fazla yağ­dan ve gözenek­lere nüfus ederek derin­leme­sine tem­i­z­lik sağlıy­or. Bu sayede cil­di­niz nefes alıy­or ve gün­den güne sağlık­lı bir görünüm kazanıy­or.

OIL TO MILK
Yağ fazın­dan süt fazı­na dönüşen kusursuz etk­isiyle diğer cilt tem­i­z­leyi­ci ürün­ler arasın­da fark yaratıy­or. İlk adım­da yağ fazın­da water­prof makya­jları dahil kusursuz­ca arındırırken, ikin­ci adım­da süt fazın­da cil­di kurut­mayan etk­ili bir tem­i­zleme sağlar. İçeri­ğind­eki grey­furt tohu­mu yağı sayesinde cil­di ölü hücrel­er­den arındırırken, dış etken­lere karşı koru­ma bariy­eri sağlıy­or. Tem­iz ve etk­ili bir çözüm için cil­di­nizi oil to milk ile tem­i­zleye­bilirsiniz.

RUB CLEANSER
Peel­ing Jel ciltte kusursuz bir arındır­ma etk­isi sağlarken, içer­iğin­de­ki pem­be grey­furt özü ve E vit­a­minin sayesinde cil­di derin­leme­sine nem­lendiriy­or ve pürüzsüz bir görünüm sağlıy­or. Cilt bariy­eri­ni tahriş etmeden cil­di ölü hücrel­er­den arındırıy­or. Etkin bir çözüm için cil­di­nizin yenilen­me süreci­ni rub cleanser ile destekleye­bilirsiniz.

RENEWER EYE ROLLER
Kolay uygu­lanır, hızlı­ca emil­im özel­liği ile soğut­ma etk­i­sine sahip, met­al bilye­si sayesinde göz çevresi­ni can­landırarak ve rahat­latıy­or. Rumex özü, argan yağı ve badem yağıy­la geliştir­ilmiş 3 güçlü etki sayesinde kırışık­lık­ları ve gözaltı tor­bal­an­malarını gider­m­eye yardım­cı olurken, ton fark­lılık­larını da gider­ilme­sine yardım­cı oluy­or. Göz çevresinde özel­lik­le kaza­yağı böl­gesin­de­ki kırışık­lık görünümünü topar­layıcı ve nem­lendiri­ci etkiye sahip.

Exit mobile version