GARDIROP MAGAZİN

Yeni Yılda Yeni Bir Cilt İçin İhtiyacınız Voonka Collagen Serisi

Türkiye’nin kol­la­jende uzman markası Voon­ka Col­la­gen Serisi, kışın kuruyan cilt­leri fark­lı doz ve form­lar­da sunduğu kol­la­jen desteği ile yeni yıla hazır­lıy­or.

Voon­ka Col­la­gen Serisi’nde yer alan özel kapak teknolo­ji­sine sahip Voon­ka Col­la­gen Shake Drink Mix, Voon­ka Col­la­gen Beau­ty Plus saşe, Voon­ka Col­la­gen Hyaluron­ic Acid tablet, çiğnenebilir for­m­da Voon­ka Col­la­gen Beau­ty Gum­mies, saşe for­m­da Voon­ka Cof­fee Col­la­gen, toz for­m­da Voon­ka Mul­ti Col­la­gen Pow­der, Voon­ka Active Men Col­la­gen ve Voon­ka Col­la­gen Beau­ty Blue Hyaluron­ic Acid Cream ile Voon­ka Col­la­gen Beau­ty H2O Micel­lar Cleans­ing Water ürün­leri her yaş grubunun ihtiy­acı olan kol­la­jen desteğini sunuy­or. 

Doğadan aldığı ilham­la tüketi­ci­leri için sağlıklı çözüm­ler sun­mayı hede­fleyen kol­la­jen serisi genişleyen ürün port­föyü ile daha sağlıklı bir cilt görünümüne, daha iyi bir egz­er­siz per­for­man­sı­na ve daha iyi bir iskelet sis­te­mi sağlığına sahip olmak isteyen herkese yeni yıl­da yeni bir cilt için aradığı desteği sunuy­or. Voon­ka Col­la­gen serisi fark­lı dozlar­da ve form­lar­da kol­la­jen içeren ürün grubu ile fark­lı yaşlardaki kul­lanıcılarının fark­lı ihtiyaçları­na çözüm sunuy­or. 

Voon­ka Col­la­gen Beau­ty Plus, 10.000 mg Tip I hidrolize kol­la­jene ek olarak hyaluronik asit, vit­a­min ve min­er­aller içeriy­or. Özel­lik­le içerisinde bulu­nan C vit­a­mi­ni hem kol­la­jenin çapraz bağlanmasını destekley­erek yapısının oluşmasına destek olur hem de anti oksi­dan etk­isiyle cilt hücrelerinin korun­masını destek­ler. 

Voon­ka Col­la­gen serisinin ino­vatif ürünü Voon­ka Col­la­gen Shake Drink Mix içeriğindeki yeşil çay ekstrak­tı, resver­a­trol, C, E ve B vit­a­min­leri ile zenginleştirilen toplam 10.000 mg hidrolize Tip I ve Tip III kol­la­jeni bir ara­da sunuy­or. Türkiye’de ilk ve tek olan özel kapak teknolo­jisi ile C, E ve B vit­a­min­leri kapağının içerisinde yer alan özel haz­nesinde barındıran Voon­ka Col­la­gen Shake Drink Mix kul­lanıcısı­na kol­la­jeni ken­di tüketeceği sıra­da hazır­la­yarak taze for­mu ile kul­lan­ma olanağı sağlıyor. 

Voon­ka Col­la­gen Hyaluron­ic Acid, her bir tabletinde hyaluronik asit içeriğine ek olarak opti­mal dozlar­da for­müle edilmiş kol­la­jen, C vit­a­mi­ni ve min­er­al­leri içerir. 

Çiğnenebilir for­m­da­ki Voon­ka Col­la­gen Beau­ty Gum­mies, hidrolize kol­la­jen, inülin ve C vit­a­mi­ni içeriy­or. İçeriğindeki kol­la­jen cilt elastikiyeti­ni destek­lerken; inülin pre­biy­otik bileşenleri ile sindirim sis­tem­i­ni destek­le­m­eye yardım­cı olan pro­biy­otik mikroor­ga­niz­maların bağırsakta gelişimini ve yaşamını destek­liy­or. 

Voon­ka Cof­fee Col­la­gen, 1 saşesinde bulu­nan 2.500 mg Tip I hidrolize kol­la­jen içeriği ve sıcak ya da soğuk tüketilebilme olanağı sağlayan kahve-kre­ma aro­masıy­la kahve tutkun­ları­na tek bar­dak­ta ihtiy­acı olan kol­la­jen desteğini sunuy­or. 

Voon­ka Mul­ti Col­la­gen Pow­der; Tip I, Tip II ve Tip III olmak üzere 3 tip hidrolize kol­la­jeni ile tüketi­cilere sağlık ve güzelliği bir­lik­te sunuy­or. Voon­ka Mul­ti Col­la­gen Pow­der içinde bulu­nan Tip I, tüm kol­la­jen tür­leri arasın­da vücud­u­muz­da en çok dağılım gösteren ve en fazla bulu­nan kol­la­jen türüdür. Başta cilt olmak üzere, kas, kemik, eklem, ten­don gibi hemen hemen tüm vücut sis­tem­lerinde bulunur. Bu neden­le sağlayacağı fay­dalar cilt ağırlıklı olmak üzere, tüm vücut doku­ları için de geçer­lidir. Tip II kol­la­jen ise başlıca eklem ve kıkır­dak dokusun­da bulunur ve özel­lik­le Tip I kol­la­jen ile bir­lik­te bu böl­gel­erde mey­dana gelen hasar­lan­maların azaltıl­ması­na destek olur. Tip III kol­la­jen yoğunluklu olarak ciltte, kas dokusun­da, eklem­lerde, kemik­lerde ve damar­ların yapısın­da bulunur. Tip I ve Tip II’nin etkinliğine yardım­cı olmasının yanın­da damar sağlığı ve bağırsak sağlığının da destek­len­me­sine yardım­cı olur. Toplam­da 10.00 mg hidrolize kol­la­jen içeren Voon­ka Mul­ti col­la­gen Pow­der aro­masız for­mülü ile yiye­cek ve içe­cek­lerin içine kendine has tat­larını boz­madan karıştırarak kul­lan­mayı kolaylaştırır. 

Voon­ka Active Men Col­la­gen; Kol­la­jen, L‑arjinin, L‑karnitin, Tau­rin, Kafein, Rho­di­o­la ve Maca kökü bitk­isi gibi aktif bileşenlerden oluşan özel for­mülü ile erkek­lerin egz­er­siz per­for­man­sının, ener­ji düzey­lerinin, kas yoğunluğunun iyileştirilmesine ve erkek­lere yöne­lik gözlenebile­cek bazı risk­lerin de min­i­mal­ize edilme­sine destek olur. 

Voon­ka Col­la­gen Beau­ty H2O Micel­lar Cleans­ing Water içeriğinde bulu­nan hidrolize kol­la­jen ile cilt bakımı­na destek olurken; Arni­ca mon­tana çiçek ekstrak­tı ve Chamomil­la (pap­atya) recu­ti­ta çiçek ekstrak­tı ise cil­di­nizi tahriş etmeden tem­i­zler, can­landırır ve rahat­latır. 

Voon­ka Col­la­gen Beau­ty Blue Hyaluron­ic Acid Cream içeriğindeki kol­la­jen, hyaluronik asit, aloe vera, jojo­ba, kır iğdesi yağı, bakır glukonat ve E vit­a­mi­ni ile elleriniz ve yüzünüz için muhteşem 7 içeriği bir ara­da sunuy­or. 

25 yaş ve üzerinde olan, fark­lı neden­ler ile kol­la­jen ihtiy­acı olan tüm kul­lanıcılar için öner­ilen Türkiye’nin ilk ve en geniş kol­la­jen serisi Voon­ka Col­la­gen ürün­leri­ni, eczanel­er­den temin edilebilir ve detaylı bil­gi için voonkacollagen.com’u ve sosyal medya hesaplarını ziyaret ede­bilirsiniz. 

Exit mobile version