GARDIROP MAGAZİN

Yeni Yıla Şıklık ve Konforla Adım Atın

Özge Özacar’ın Seçim­leriyle Provoq, Moda Dünyasın­da Yeni Bir Çığır Açıy­or! Şık­lık­la Kon­forun Buluş­tuğu Kolek­siy­on, Kadın ve Erkek­lere Yeni Yılın Her Anın­da Tarz Sunuy­or.

Provo­q’un Sonbahar/Kış 2023 Kolek­siy­onu, yeni yıl için moda ve stil tutkun­ları­na çok şey vaat ediy­or. Ayakkabı Dünyası’nın öz markası olan Provoq, zarafeti ve kon­foru bir araya getir­erek yeni yıla muhteşem bir gir­iş yap­manızı sağlıy­or. Bu kolek­siy­on, kadın­lar ve erkek­ler için özel etkin­lik­ler ve yıl­başı par­ti­leri için hari­ka seçenek­ler sunuy­or.

Klasik ve mod­ern tasarım­lar, çeşitli ter­cih­lere hitap ediy­or. Bootie’ler­den fer­muar veya lastik detaylı deri bot­lara kadar fark­lı stillerde birçok seçenek sunuluy­or. Düz veya topuk­lu çizmel­er, malzeme kom­bi­nasy­on­ları ve estetik dokunuşlarıy­la dikkat çekiy­or. Özge Özacar’ın ter­cih ettiği bot­lar ve çizmel­er, genç ve dinamik tarzı sev­en­lerin beğenisi­ni kazanıy­or. Ayakkabıların önem­li tamam­layıcısı olan çan­ta­lar ise yıl­başı gece­si için ilham veri­ci bir stil sunuy­or.

Exit mobile version