GARDIROP MAGAZİN

Yeni Yıl Rüzgârını Hisset!

Ele­gan ve lüks çizgi­leriyle Yeni Yıl ruhunu yan­sı­ta­cak şık ve rahat tasarım­larıy­lakom­bin­lerinizi tamam­larken, gecenin ışıltısını İlvi ile üzerinizde taşıyın… Yeni yıl­da sevdik­lerinizi daha güçlü ve özel his­set­tiren tasarım­lar­la ken­di­nizi şımartın!

İlvi rüzgârı ile şık­lığı ve lük­sü hissedin. Ayakkabı, çan­ta, deri ceket! Şık, rahat, özel ve daha güçlü his­set­tirme misy­onu ile oluş­tur­duğu tasarım­ları ile ilham kay­nağı olmaya devam eden İlvi’nin Yeni Yıl ruhunu taç­landıran kolek­siy­onu ile hem ken­di­nizi hem de sevdik­lerinizi şımartın.

Yeni yıl gecesinde de şık ve göz alıcı adım­lara eşlik ede­cek, kon­for­lu ve lüks çizgi­leri ile İlvi, ayakkabı, çan­ta ve deri ceket tasarım­ları ile stilin­ize çarpıcı bir son dokunuş yap­manızı sağlay­a­cak.

Zarafeti, mod­ern çizgiler­le bir­leştir­erek tasar­layan kolek­siyon­da yer alan taşlı stilet­to ve ayakkabıları, taşlı kovboy çizmeleri, plat­form topuk­lu çizme ve bot­ları, fark­lı geometrik topuk­ları, ışıltılı çan­ta­ları ve deri ceket­leri ile yeni yıl rüzgârını his­set­m­enizi sağlay­a­cak. Yeni yıl­da sevdik­ler­ine unutul­maz hediyel­er ver­mek isteyen­ler için de bir­birinden fark­lı tasarım­ların yer aldığı kadın ve erkek kolek­siy­onu ile şık ve zarif alter­nat­i­fler sunuy­or.

İkonik, zaman­sız, güçlü ve ele­gant yan­sı­maları sti­line taşı­mak isteyen­lerin ilham kay­nağı mod­eller, yeni yıl­da da tasarım­ların­da yük­sek doz kon­foruy­la hem stilin­den hem de rahatın­dan ödün ver­meyen­lerin favorisi!

Sezon kolek­siy­on­ları­na göre tasar­lanan el yapımı, haki­ki deri tasarım­lar­la, en titiz eller­den geçerek moda dünyası ile buluşan İLVİ ile yeni yıl rüzgârını ve modayı his­set!

 

Exit mobile version