GARDIROP MAGAZİN

Yeni renk kodlarıyla pastel bir yolculuk

Sade, şık ama giy­im tar­zlarıy­la fark­lılık yarat­mayı sev­en metropol kadının ter­ci­hi bust2, Orta­doğu ve Türkiye baş­ta olmak üzere 11 satış nok­tasın­da müş­ter­isiyle buluşuy­or.

SS 2018 İlkbahar/Yaz kolek­siy­onuy­la Avru­pa’ya açıla­cak olan markanın, yeni sezon­da saray bahçelerinden aldığı ilham­la kul­landığı ren­kler ve desen­ler, modada­ki zaman­sı­zlık algısını ön plan­da tutarken, ade­ta pas­tel bir yol­cu­luk yaşatıy­or.

Orta­doğu ve Türkiye baş­ta olmak üzere 11 satış nok­tasıy­la, günümüz kadın­larının en çok ter­cih ettiği markaların başın­da yer alan bust2, SS 2018 İlkbahar/Yaz kolek­siy­onuy­la,  Avru­pa’­da­ki metropol kadın­larıy­la buluşa­cak. Bu yeni yol­cu­luk­ta, sezonu yeni renk kod­larıy­la karşılayan, İlkb­ah­ar ile gelen taze­lik duy­gusunu pas­tel ton­lar­la har­man­layan mar­ka, her zaman ön plan­da tut­tuğu modada­ki zaman­sı­zlık algısının yanısıra, özgün ve yalın kim­liği­ni kolek­siy­on­ların­da kul­landığı güçlü materyaller­le sağlam­laştırıy­or.

Kolek­siy­on­ların­da­ki ter­ci­hi­ni zaman­sız olarak tabir edilen kumaşlar ve mod­eller­den yana kul­la­narak, çağın dinamizmiyle sürek­li değişen modaya yön veren mar­ka, yeni sezon­da; haki, somon, kemik, baby­blue, lila ren­k­leri­ni, ultra vio­let eşliğinde flo­ral desen­ler­le öne çıkarıy­or.

Markanın imza­sı haline gelen inci detay­larıy­la kolek­siy­on; duru ve din­gin ruh hali­ni yan­sıtırken, asil bir fem­i­nite kazanıy­or.

Kuvvetli kon­trast yaratan ice cream ton­lar üç boyut­lu doku­ları kucak­larken; flörtöz kumaşlar özgüveni yük­sek kalı­plar­la şekil­leniy­or. Krep, şifon, tafta, ipek, organze, sim­li doku­malar ve inci detay­larıy­la hazır­lanan kolek­siy­on 42 parçadan oluşuy­or.

Mart ayının ikin­ci haf­tası itibariyle, Avru­palı müş­ter­isiyle de buluşan kolek­siy­on, gücü ve ihtişamı, sade­lik­le bütün­leştire­bilen günümüz kadın­larının ter­ci­hi ola­cak gibi görünüy­or.

bust2’nun tasarım­ları­na  www.bust2.com  adresin­den ve GiziaGate’ten ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version