GARDIROP MAGAZİN

Yeni Nesil Gelinler İçin Özgün ve Modern Tasarımlar

Gelenek­sel gelin­lik anlayışın­dan uzak, özgün ve mod­ern görünüm­ler yarat­ma misy­onuy­la yola çıkan Project.Bridal, 2022 kolek­siy­onu “A Sec­ond to Mid­night” ile mar­ka felse­fesi­ni oluş­tu­ran çağ­daş tasarım anlayışını bir üst nok­taya taşıy­or.

Sev­gi, neşe ve mut­lu­luk­la dolu yeni bir hay­a­ta geçişten önce­ki saniyelere adan­mış ‘’ A Sec­ond to Mid­night’’ kolek­siy­onu, ilhamını gece yarısının büyülü ve gizem dolu anların­dan alıy­or.

Klasik gelin­lik anlayışının ötesinde çağ­daş bir estetik sunan ‘’ A Sec­ond to Mid­night’’ saniyel­er­le sem­bolize edilen son­suz bir aşka adan­mış bir kolek­siy­on.

Çabasız şık­lığı, yalın bir stil anlayışıy­la sunan ve rahatlık hissiy­atı göz önünde bulun­duru­larak tasar­lanan ‘’ A Sec­ond to Mid­night’’ kolek­siy­onu avan­gart gelin­ler için güçlü ve gös­ter­işli form­lar, sade ama akıl­da kalıcı parçalar, çarpıcı ve cesur görünüm­ler sunuy­or.

Kolek­siyon­da gelin­lik­lerin yanı sıra nikah ya da ufak kut­la­malar için mini ve midi elbisel­er, fark­lı ser­e­monil­er için değişik stillerde kom­bin­lenebilen parçalar yer alıy­or.

Tasarım refer­an­sını sokak stilin­den alan ve gün­lük parçaları gelin­lik görünümüyle bir­leştir­erek yeniden yorum­layan Project.Bridal, fark­lı tasarım yak­laşımıy­la gelin­lik­ten çok, onu giyen kişinin öne­m­i­ni vur­gu­la­mayı amaçlıy­or.

Kolek­siyon­da Project.Bridal’ın imza­sı haline gelmiş sat­en slip elbisel­er, cepli ve yırt­maçlı mod­eller 2022 yorum­larıy­la yer alırken; ipek sweat­shirt ve blu­zlar, cig­a­rette pan­tolon­lar, vücu­da otur­mayan hacim­li silüetler kolek­siy­onun maskülen tarafını oluş­tu­ruy­or.

Dra­matik ve göz alıcı dekoltel­er, nar­in el işlemeleriyle süslen­miş mod­eller, zarif üç boyut­lu dan­teller, uçuşan şifon parçalar ise roman­tizme göz kır­pıy­or.

Exit mobile version