GARDIROP MAGAZİN

Yeni lüks anlayışı: Michael Kors

Michael Kors, fotoğrafçılığını ünlü Hol­lan­dalı ikili Inez van Lam­sweerde ve Vinoodh Matadin ‘ın yap­tığı yeni FW 2019 Michael Kors Col­lec­tion reklam kam­pa­nyasının sun­mak­tan mut­lu­luk duyuy­or.

Klasik bir New York apart­manı içinde çek­ilmiş, mod­el Rianne Van Rompaey’in yer aldığı reklam kam­pa­nyası, lüks yaşa­ma sahip, zah­met­siz ve çeki­ci bir kadının hikayesi­ni anlatıy­or.

Michael Kors, “FW19 kolek­siy­onun­da, defile kolek­siy­onunun eklek­tik caz­ibesi­ni yakala­mak iste­dik” diy­or. “Michael Kors Col­lec­tion kam­pa­nyası, bugünün lüks jet set, sosyetik yaşam­ların­dan ilham alıy­or.

Parçalar­da bulu­nan özel yaşamın ve roman­tizmin zen­gin kat­man­ları, FW19 kolek­siy­on­u­muzun ruh hali­ni, şık­lığını ve dra­masını tamam­lıy­or. ”

Yeni MKC mono­gramı lüks seya­hat çan­ta­larını süslerken, çarpıcı tüy işlemel­er, keskin balık­sırtı terzil­iği, payetler ve danstan ilham alan baskılar kolek­siy­onun merkezinde yer alıy­or.

Reklam kam­pa­nyasın­da, Fall 2019 Michael Kors Col­lec­tion çeki­cil­iğinin Rianne’in çabasız caz­ibesiyle bir araya gelme­si rahat, mod­ern bir lüks anlayışının mümkün olduğunu gös­teriy­or.

Exit mobile version