GARDIROP MAGAZİN

Yeni jenerasyon tasarımcılardan “merhaba”

Genel merkezi Kanada’da olan ulus­lararası moda ve mimar­lık oku­lu LaSalle Col­lege Istan­bul, moda ve mimar­lık öğren­ci­leri­ni sek­töre ve moda cami­ası­na tanıt­mak için “Lasalle Col­lege Design Show” gecesi­ni düzen­le­di. 

2 sene boyun­ca LaSalle Col­lege Istanbul’da eğiti­mi­ni tamam­layan ve bu gecede tasarım ve pro­jeleri­ni sergileyen öğren­cil­er, çalış­malarını moda ve mimar­lık endüstri­sine sunarken kariy­er­lerinin başlangıç gününe de eğitim aldık­ları LaSalle Col­lege Istan­bul ile bir kut­la­ma yaparak başladı.

19 Eylül akşamı Sabancı Müze­si içinde bulu­nan The Seed’de gerçek­leşen gecede; ‘Fash­ion Design­er’ bölümün­den mezun olmuş 14 öğrencinin toplam 50 look’tan oluşan tasarım­ları bir defi­leyle sergilen­di.

Bölüm öğren­ci­lerinin 2 yıl­lık eğitim­leri boyun­ca oku­lun müfre­datın­da yer alan kon­septler­den ilham alarak oluş­tur­duk­ları tasarım­lar izleyen­ler­den büyük beğeni topladı.

‘Inte­ri­or Archi­tec­ture’ bölümünde 2 yıl eğitim alan 6’sı yeni mezun, 6’sı geçen senenin mezunu 12 öğren­ci ise “Social Club” tasarımı yap­tık­ları final pro­jeleri ve tasarım­larını sergile­di.

Yeni Jen­erasy­on Moda Tasarım Bölümü Mezun­ları:
Arzu Ery­ol, Aytül Pekcan, Can­su Madan, Elif Kara­han, Esra Bingöl, Fati­ma Mam­mado­va, Mor­varid Nejati.Nazipek Daloğlu, Nil Akıno­va, Parya Miri, Sabi­na Yel­dasho­va, Sareh Golestaneh, Sepi­deh Miri, Tak­wa Khaled

Yeni Jen­erasy­on İç Mimar­lık Tasarım Bölümü Mezun­ları:
Ahlam Mohamed Beny­ousef, Buğra Dil­siz, Baha­ran Sadeghi, Cem Üçdoğan, Elaf Sala­ma, Elif Menekşe Bahşiş, Guhaina El Safrani, Pınar Kası­moğlu, Salma Hoderi, Nourel­ho­da Mah­moued Bernia, Yasemin Yıldırım, Zeynep Öz Yağ­murlu

Exit mobile version