GARDIROP MAGAZİN

Yeni Bir Dönemin Başlangıcı

Doğanın can­landığı ve güneşin iyice etk­isi­ni his­set­tirdiği nefis bir ay olan Mayıs, yaz mevsi­minin başlangıcını da müjdeliy­or. Sokak­lar­da açan çiçek­ler ve artan güneş ener­jisiyle bir­lik­te, yaz neşe­si sezon boyun­ca da devam ede­cek. Ancak bu ay, Türkiye için önem­li seçime de tanık ola­cağız. Sonuç ne olur­sa olsun, bu seçim­lerin ülkem­izin her tür­lü zor­luğun üstesin­den gele­ceği, fır­sat­lar barındıran yeni bir döne­min başlangıcı olmasını kalpten diliy­o­rum.

Bu ay, roman­tik, zarif ve kadın­sı bir kon­sep­tle Melike İpek Yalo­va’yı kapak kızımız olarak ağır­lıy­oruz! Kariy­er yol­cu­luğun­dan aşk hay­atı­na dair mer­ak edilen­lere kadar her şeyi konuş­tuğu­muz sami­mi söyleşimizi kaçır­mayın.

Yönümüzü güneşe çevirirken, gardıro­plarımız da yaza hazır mı? Moda dünyası, her sezon olduğu gibi, eskimeyen trend­leri ile biz­leri karşıla­maya hazır. Öne çıkan sıcak trendler ve göz alıcı tasarım­lar ile gardırobunuzu yaza hazır­la­manın tam zamanı!

Annel­er Günü yak­laşıy­or ve bizi sevgiyle büyüten anneler­im­ize en özel hediyeyi verme zamanı! Onların yüzünü güldüre­cek özel bir hediye arıy­or­sanız, size ilham ver­mek için hazır­ladığımız bu list­eye göz atmanızı öner­ir­im.

Gele­cek sayı­da görüşmek dileğiyle… Sağlık­la ve sevgiyle kalın!

 

Exit mobile version