GARDIROP MAGAZİN

Yazın En Ferah Eğlencesi: Dj Performansı!

Frankie, Tar­i­hi Yarı­ma­da ve Boğaz man­zarasını aynı anda görmeyi sağlayan terasın­da, yazın en fer­ah eğlencesi­ni sun­maya devam ediy­or. Frankie’de perşem­be geceleri­ni ren­klendiren Thurs­day Club’da ise 20 Temmuz’da Megablast per­for­man­sı gec­eye damga vura­cak!

Frankie, Boğaz’ın en özel sahil şeri­di­ni şehirle buluş­tu­ran Galat­a­port İstanbul’daki kon­u­mu ve muhteşem terasıy­la şehrin en iddi­alı mekan­ların­dan biri. Eğlence­siyle de bu iddi­ayı ortaya koyarken, Thurs­day Club adıy­la Perşem­be gecelerinde muhteşem İst­anb­ul man­zarası eşliğinde DJ per­for­mansları­na yer veriy­or.

13 Tem­muz gece­si Türkiye’de bir ilki gerçek­leştir­erek DJ Emanuele Esposito’yu ağır­layan Frankie, 20 Tem­muz akşamı ise Viyanalı DJ Megablast per­for­man­sı ile bir kez daha Perşem­be gece­sine damga vura­cak. Dünyanın en ünlü kulü­p­lerinde­ki per­for­manslarıy­la tanı­nan DJ, Frankie’de İst­anb­ull­ul­arla buluşa­cak.

Frankie, lezzetli kok­teyl­leri, mimar Mah­mut Anlar ve ekibi tarafın­dan tasar­lanan barının atmos­ferinde ben­z­er­siz bir man­zara sunarken Megablast setiyle eğlence doruğa ulaşa­cak.  Megablast, müzik tür­lerinin sınır­larını aşan kişisel ve eklek­tik yoru­muy­la house müzik­te yarat­tığı müzikal dal­gaları Thurs­day Club’da pay­laşa­cak.

20 Tem­muz Perşem­be akşamı Megablast’ın per­for­man­sını izle­mek ve Frankie deney­i­minin keyfi­ni çıkar­mak için rez­er­vasy­on yap­tır­mayı unut­mayın!

Exit mobile version