GARDIROP MAGAZİN

Yaz Tatilinden Daha Fazlasının Adresi: Ela Excellence Resort Belek

Ela Excel­lence Resort Belek, mis­afir­ler­ine eşsiz bir tatil deney­i­mi sunarak yaza mer­ha­ba dem­eye hazır­lanıy­or. Yenile­nen gas­trono­mi, eğlence ve kon­akla­ma hizmet­leri ile tatil­ci­leri ağır­layan tesis, unutul­maz anlar vaat ediy­or.

Türkiye’de aile ve çocuk kon­sep­tine sahip ilk otel olan Ela Excel­lence Resort Belek, 15 yılı aşkın süredir Türk tur­iz­minde öncülük ederek mis­afir­ler­ine fark­lı ihtiyaç ve bek­len­tilere uygun bir tatil sunuy­or. Kon­for­lu odaları ve geniş yel­pazede­ki kon­akla­ma tip­leri ile mis­afir­ler­ine bal­ayın­dan aile ve çocuk kon­sep­tine uzanan ben­z­er­siz anlar yaşatıy­or.

Yedi fark­lı alakart restoranın­da fine din­ing kon­sep­ti sunan Ela Excel­lence Resort Belek, mis­afir­leri­ni unutul­maz bir gas­trono­mi deney­i­mi ile buluş­tu­ruy­or. Sağlık­lı pişirme teknikleriyle hazır­lanan veg­an, veje­taryen ve gluten­siz alter­nat­i­fleri ile her damak zevkine hitap ediy­or.

Sum­mer Fest, Kids Fest ve Olive Fest gibi fark­lı etkin­lik ve kon­ser­lere ev sahipliği yapan tesis, yetişkin­ler­den çocuk­lara kadar herkese uygun aktiviteleri ile eğlenceyi zir­v­eye taşıy­or. Çocuk mis­afir­ler­ine unutul­maz bir deney­im vadediy­or ve uzman per­son­el­lerin göze­ti­minde eğlenceyle eğiti­mi bir­leştiren atö­lye ve aktivitel­er sunuy­or.

Exit mobile version