GARDIROP MAGAZİN

Yaz sıcakları kalıcı makyaj için öneriler

Yaz sıcak­ların en üst nok­ta­lara ulaştığı bugün­lerde cilt ter­lem­eye makya­jın kalıcılığı azal­maya başlıy­or. Düğün­lerin, yaz dav­et­lerinin çokça olduğu bu dönemde kusursuz görünümü kalıcı hale getirmek için Cau­dalie Beau­ty Elixir kul­lanımı öner­iliy­or.

Günümüzde kadın­ların güzel­lik anlayışları değişiy­or. NPD Group’un Ulusal Satın Alma Gün­lüğü Araştır­ması­na göre cilt bakım ürün­leri, ren­kli kozmetik ürün­ler­ine göre daha fazla ter­cih ediliy­or. Kusursuz görü­nen bir makyaj için önceliğin pürüzsüz bir cilt olduğu­nun farkın­da olan kadın­lar cilt bakım ürün­lerinde de doğal içerik­leri ter­cih ediy­or.

Fransa’daki bağlar­dan elde edilen patentli içerik­ler ve organik üzüm suları kul­la­narak oluş­tur­duğu doğal ser­i­leri ile Cau­dalie, cilt bakımın­da kadın­ların yanın­da olmaya devam ediy­or. Caudalie’nin kült ürün­leri arasın­da yer alan doğal for­mülü, özel içer­iği, makya­jı sabitleyen etk­isi ile Beau­ty Elixir çok amaçlı güzel­lik sunuy­or.

Macaris­tan Kral­içe­si Isabella’nın “genç­lik iksirinden” ilham alı­narak for­müle edilen Beau­ty Elixir; gün­lük nem­lendi­ri­ci­den önce tonik olarak kul­lan­abiliy­or. Gün içerisinde cilt­te­ki mat görünümü almak ve taze­len­mek için de kul­lanıla­bilen Beau­ty Elixir ayrı­ca yaz ayların­da fer­ahlatıy­or.

Yaz ayların­da plan­lanan tatiller, katılın­ması gereken düğün­ler ile bir­lik­te makya­jın kusursuz ve kalıcı olması isteniy­or. Beau­ty Elixir makya­jın ciltte sabit kalması ve bozul­ma­ması için kul­lanılıy­or.

Exit mobile version