GARDIROP MAGAZİN

Yaz sezonunun habercisi Cruise koleksiyonlar Beymen’de

Düny­a­ca ünlü moda markalarının Cruise 2019 kolek­siy­on­ları ve gözde ürün­leri Beymen’lerde yeri­ni aldı.

Efsanevi İngiliz moda markası Alexan­der McQueen, yeni sezonu tar­i­he bir yol­cu­luk yaparak selam­lıy­or. Markanın kre­atif direk­törü Sarah Burton’un imza­sını taşıyan kolek­siyon­da, çiçek işlemeleri, vücu­da otu­ran korse form­ları ve vik­to­ryen kol detay­ları dikkat çekiy­or.

İtalyan stilin­in önde gelen tem­sil­ci­lerinden Bot­te­ga Vene­ta, Cruise  2019 Koleksiyon’unda zanaatkar­lık mirasın­dan yola çıkıy­or. Zarif kes­im­li dış giy­im­ler ve eşarp elbisel­er kolek­siy­ona duy­gusal­lık  katarken,  transparan ve pencere­li form­lar dikkat çekiy­or.

Rafine çizgi­leriyle öne çıkan İtalyan moda evi Etro ise deni­zle iç içe şehirlerin fark­lı kültür­lerinden ilham alıy­or. California’nın umur­sama­zlığı, Hawaii’nin tropik esin­ti­leri ve Japonya’nın mod­ern yaşamın­dan esin­le­nen kolek­siyon­da, eklek­tik desen­ler, uzun kimono­lar dikkat çekiy­or.

Kadın ve erkek­lerin yaratıcı yönünü bir­leştiren Balen­ci­a­ga markanın imza sem­bol­leri­ni ve grafik­leri­ni desen­li elbisel­er­le  buluş­tu­rurken 80’lerden ilham alan Bal­main ise güçlü karşıtlık­lar ve bek­len­medik eşleşmel­er ile dikkat çekiy­or. Kolek­siy­on, mod­ern ve futur­is­tik kumaşlar, aynalar, kristaller, üç boyut­lu mozaik­ler, desen ve baskılar­la zengin­leşiy­or.

Meksika’nın gizem­li hikayesi ve zen­gin kültürün­den esin­le­nen Emilio Puc­ci Resort 2019 Kolek­siy­onu, eğlenceli mod­el­leri ve can­lı ren­k­leri ile sezo­nun ener­jisi­ni yük­seltiy­or.

Yaratıcı kolek­siy­on­larıy­la her sezon Dsquared2’nin başarıları­na bir yenisi ekleyen moda dünyasının efsanevi iki­z­leri Dean & Dan Caten’ın imza­sını taşıyan Resort 2019 Kolek­siy­onu, 70 ve 80’li yıl­lar­da­ki Lon­dra ve New York sokak­ların­da­ki isyankar kadın ve erkek­ler­den ilham alıy­or. Fer­muar ve örgü detay­ları kolek­siy­ona bek­len­medik bir roman­tizm katıy­or.

80’lerin büyü­leyi­ci atmos­ferinden esin­le­nen Ser­gio Rossi Resort 2019 Koleksiyonu’nda gündüz­den gec­eye kolay­ca geçiş sağlayan işlevsel,  eğlenceli ve fem­i­nen ayakkabılar yer alıy­or.

Aquaz­zu­ra Resort 2019 Kolek­siy­onu, markanın kre­atif direk­törü Edgar­do Osorio’nun yaratıcı yeteneği­ni gözler önüne seriy­or. Kolek­siyon­da babetler­den pump veya bootie’lere, günün her saati tüm kom­bin­leri zengin­leştire­cek zaman­sız ve çok amaçlı tasarım­lar yer alıy­or.

1972 yılın­da Marie Helene de Rothschild’in ev sahipliği­ni yap­tığı, Sal­vador Dali’den Brigitte Bardot’ya kadar birçok ünlü ismin dav­etli olarak katıldığı sür­re­al­ist balo­nun fotoğrafların­dan ilham­la tasar­lanan Jim­my Choo Cruise 19 Koleksiyonu’nda, markanın imza yıldızı Super­no­va, koyu lacivert süet üzerinde­ki ışıltılı kristaller­le  göz kamaştırıy­or. Kolek­siyon­da­ki gece ayakkabıları ve clutch­lar, yıldız ve kristal taş detay­larının yanı sıra tüyler­le zengin­leşiy­or.

Düny­a­ca ünlü ümarkaların Cruise 2019  kolek­siy­on­ları, Beymen’lerde ve www.beymen.com adresinde moda sev­er­ler­le buluşuy­or.

Exit mobile version