GARDIROP MAGAZİN

Yaz Rüzgarına Eşlik Eden Elbiseler

Güneşin ışıltısıy­la bir­lik­te yaz ayları, gardıro­plarımıza ener­ji ve renk katıy­or. Sıcak havalar­da serin­lik sağlayan yaz elbiseleri ise her sezon olduğu gibi bu yaz da dolaplar­da­ki yeri­ni alıy­or. İster pla­j­da şık­lığınızı konuş­tu­run, ister şehir sokak­ların­da göz kamaştırın. İşte, sizin için seçtiğimiz kom­bin öner­i­leriyle yaz elbiselerinin gücüne güç kat­a­cağınız dop­dolu bir yaz hikayesi!

Bohem Ele­gans: Etnik desen­ler ve hafif kumaşlar­la tasar­lanan bohem elbisel­er, bu yazın gözde parçaların­dan biri ola­cak. Bir maxi elbiseyi, ren­kli püsküller­le süslen­miş şık bir san­dalet ve geniş bir şap­ka ile tamam­la­yarak etnik bir tarz yakalaya­bilirsiniz. Doğal ren­klere sahip aksesuar­lar­la tamam­lanan bu kom­bin, hem pla­j­da hem de şehirde ken­di­nizi özel his­set­m­enizi sağlay­a­cak.

Empirme Turun­cu Raisa Vanes­sa Varak Baskılı Dan­tel Çapraz Şer­itli Uzun Elbise — adL Raisa Vanes­sa 3999.95 TL

 

Deniz Esin­tisi: Pla­j­da rahatlık ve şık­lığı bir araya getirmek için hafif kumaşlar­dan yapılmış elbiseleri ter­cih ede­bilirsiniz. Uçuşan bir plaj elbis­esi­ni, ren­kli bir bikininin üzer­ine giy­erek deniz esin­tisi­ni stilin­ize yan­sıta­bilirsiniz. Ayağınız­da rahat bir san­dalet ve ren­kli bir şap­ka ile tamam­lay­a­cağınız bu kom­bin, pla­j­da farkınızı ortaya koy­a­cak.

Lucy Plaj Elbis­esi — Pen­ti 853,23 TL

 

Şehirde Yaz Rüz­garı: Şehirde yazın sıcak­lığın­da stil sahibi olmak için ter­ci­hinizi hafif kumaşlar­dan yapılmış midi elbisel­er­den yana kul­lan­abilirsiniz. Can­lı ren­klere ve çiçek desen­ler­ine sahip bir elbiseyi, ince bir kemer­le belin­izi vur­gu­la­yarak kom­binleye­bilirsiniz.

Sırtı bağcık­lı ve askılı çiçek desen­li midi elbise, Bersh­ka — 759,95 TL

 

Şık Gece Rüz­gar­ları: Yaz akşam­ların­da dav­etlere stilin­i­zle damga vur­mak için sat­en ya da ipek kumaşlar­dan yapılmış şık ve zarif elbiseleri ter­cih ede­bilirsiniz. Tek omu­zlu bir elbiseyi yük­sek topuk­lu şık bir ayakkabıy­la kom­binley­erek etk­i­leyi­ci bir gece şık­lığı­na imza ata­bilirsiniz. Zarif bir küpe ve ince bir bilezik­le tamam­lanan bu kom­bin, gecenin yıldızı olmanızı sağlay­a­cak.

Çok Ren­kli Sat­en Abiye Elbise, Trendy­olmil­la — 180,99 TL

 

Sokak Modasın­da Havalı Duruş: Yazın sokak­lar­da farkınızı ortaya koy­mak için şık bir şehir kom­bi­ni yapa­bilirsiniz. Hafif ve rahat bir göm­lek elbiseyi, belin­izi vur­gu­layan bir kemer­le tamam­laya­bilirsiniz. Ayak­larınız­da beyaz spor ayakkabılar ve güneş gözlük­leriyle kom­bin­lediğinizde ener­jik ve mod­ern bir görünüm elde ede­bilirsiniz.

Nakış İşlemeli Göm­lek Elbise, H&M — 1.209,00 TL

Exit mobile version