GARDIROP MAGAZİN

Yaz İçin Benzersiz Ürün ve Bakımlar

Melis­si­ma, yaz mevsi­minin yak­laştığı şu gün­lerde ben­z­er­siz ürün ve bakım­lar­la müş­ter­i­ler­ine sağlık­lı bir mer­ha­ba diy­or. Güzel­lik merkezi, son daki­ka yaz hazır­lık­ları ve tatil önce­si bakım yap­mak isteyen­lere bulun­maz fır­sat­lar sunuy­or.

Melis­si­ma’nın ter­cih edilme sebe­p­leri arasın­da önce­lik­li olarak ücret­siz cilt anal­izi hizmeti yer alıy­or. Türkiye’nin her­han­gi bir yerinde olun­sa dahi, teknolo­jik gelişmel­er sayesinde cilt anal­izi görün­tülü bir görüşme ile ev kon­forun­da yapıla­biliy­or. Cilt anal­izi uzman­ları tarafın­dan yapılan değer­lendirmel­er son­rasın­da, her müş­teriye özel bir cilt bakım pro­tokolü hazır­lanıy­or. Pro­tokolde yer alan ürün­ler, mağazadan tes­lim edilebile­ceği gibi kapıya kadar güven­le ulaştır­ma seçeneği de sunuluy­or.

Tıb­bın sınır­larını zor­layan Alman cilt bakım markası Alman MBR Med­ical Beau­ty artık Melis­si­ma’­da… Cilt yaşlanması ve yaşlanma karşıtı bakım­lara odak­lan­mış araştırmalar ile sürek­li gelişm­eye adan­mış bu mar­ka, yeni etken mad­deleri ve eşsiz teknolo­ji­leri kul­lan­mak­tadır. Melis­si­ma müş­ter­i­leri, bu işbir­liği sayesinde daha doğal ve sağlık­lı ürün­lere kolaylık­la ulaşa­biliy­or.

Bunun­la bir­lik­te, merkezde­ki hizmet yel­paze­sine spa ve masaj hizmet­leri de eklen­di. Pro­fesy­onel ter­apistler eşliğinde sunulan rahat­latıcı masajlar ve stres gideri­ci spa tedavi­leri, müş­ter­i­lerin rahat­la­ma ve yeniden can­lan­ma ihtiyaçları­na cevap veriy­or.

Exit mobile version