GARDIROP MAGAZİN

Yasemin Özilhan’dan İpekyol’a özel koleksiyon

Türk tek­stil sek­törünün önde gelen markaların­dan Ipeky­ol, stiliyle moda­sev­er­lere ilham kay­nağı olan Yasemin Özil­han ile bir­lik­te yepyeni bir kolek­siy­ona imza attı: Yasemin Özil­han for İpekyol.

Yasemin Özil­han ve İpekyol tasarım ekibi tarafın­dan, uzun süren çalış­maların ardın­dan hazır­lanan 35 parçalık kolek­siyon­da Yasemin Özilhan’ın stilin­den ve gardırobun­dan esin­lenerek hazır­lanan ikon tasarım­lar yer alıy­or. İlh­amını 90’lı yıl­lar­dan alan lüks kumaşların mod­ern silüetler ile bir­leştir­ildiği, maskülen ve fem­i­nen detay­ların kusursuz­ca den­ge­lendiği kolek­siy­on, İpekyol kadını için yeni bir kapı aralıy­or.

Eklek­tik parçaların, korse ve bağla­ma detay­ları ile fem­i­nen hat­ları ön plana çıkaran mod­el­lerin göze çarp­tığı Yasemin Özil­han for Ipeky­ol kolek­siy­onu; asimetrik kalıp detay­larıy­la da mod­ern görünümünü pekiştiriy­or.

Ekim ayı itibariyle Ipeky­ol mağazaların­da moda tutkun­larıy­la buluşan Yasemin Özil­han for İpekyol kolek­siy­onunun gözde tasarım­ları arasın­da; over­size yün kaban ve triko­lar, cou­ture işçil­iği (kişiye özel) ile hazır­lan­mış smokin ceketler, %100 deri skin­ny pan­tolon­lar ve Yasemin Özil­han stili ile bütün­leşmiş siyah mini elbisel­er yer alıy­or. Sezo­nun tren­di olan ekose ve prince de galles desen­lerinin bir ara­da kul­lanıldığı kolek­siyon­da, siyah ve kırık beyaz ağır­lık­lı renk hakimiyetine balk­a­bağı ren­gi eşlik ediy­or.

Rafine tarzı, sakin duruşu ile dikkat çeken Yasemin Özilhan’ın stiliyle har­man­ladığı Yasemin Özil­han for İpekyol kolek­siy­onu yeni sezon­da İpekyol kadını­na yepyeni bir görünüm sunuy­or.

Exit mobile version