GARDIROP MAGAZİN

Yasemin Özilhan for İpekyol koleksiyonu göz kamaştırıyor

Stiliyle moda sev­er­lere ilham kay­nağı olan Yasemin Özilhan’ın  İpekyol için hazır­ladığı Yasemin Özil­han for İpekyol İlkb­ah­ar-Yaz 2018 Koleksiyonu’nun İstinye Park İpekyol Mağazası’nda yapılan lans­manı büyük beğeni topladı.

Yasemin Özil­han ve İpekyol tasarım ekibi tarafın­dan hazır­lanan kolek­siy­on, dav­ete gelen moda sev­er­ler tarafın­dan büyük bir ilgiyle takip edil­di. Deniz Ayay­dın, Mer­al Kosif, Ayşegül Ulu­soy, Işıl Reçber, Berrin Okçu, Zeynep Nazlı Kaya, Selin Öztarhan, Yel­da Tiftik kolek­siy­onun tanıtım dav­e­tine katılan isim­ler arasın­day­dı.

26 Nisan itibariyle İpekyol mağazaların­da ve www.ipekyol.com.tr adresinde moda tutkun­larıy­la buluşa­cak kolek­siy­onun gözde tasarım­ları arasın­da; tül üzer­ine geliştir­ilen işleme efek­tli elbise, tül üzer­ine puan­tiye ve pilise efek­tli tütü etek, tek omu­zlu bluz, desen­li kimono, dan­tel mixli elbise, payetli blaz­er, haki par­ka ve patch­work efek­tli geometrik elbise yer alıy­or. Kolek­siyon­da­ki tişörtler, bel detayını vur­gu­layan par­ka ve triko blu­zlar ile sportif bir şık­lık sunan Yasemin Özil­han for İpekyol İlkb­ah­ar-Yaz 2018 kolek­siy­onu yazın vazgeçilmez parçalarını bir araya getiriy­or.

Yazın tazeliği ile fem­i­nen­liğin bir ara­da yan­sıtıldığı doğal­lık­tan ilham alan kolek­siyon­da parıltılı ve şık parçalar dikkat çekiy­or. Fem­i­nen­lik ile mod­ern­liğin bir­leşi­min­den güç alan kolek­siyon­da yasemin çiçeğin­den ilham alı­narak hazır­lanan desen ana parçaların­da sıkça ken­di­ni gös­teriy­or. Puan­tiyel­er, col­or block desen­ler ve dinamik kalı­pların kul­lanıldığı kolek­siyon­da kendin­den efek­tli jakar­lı kumaşlar, koton poplin­ler, tül üzer­ine taş ve brode işlen­miş özel kumaşlar, şifon ve dan­tel yoğun olarak kul­lanılıy­or.

Exit mobile version