GARDIROP MAGAZİN

Yasemin Özilhan x Bobbi Brown

Türkiye’nin en stil sahibi isim­lerinden Yasemin Özilhan’ın sev­erek kul­landığı ürün­ler­den oluşuy­or. Yasemin Özil­han x Bob­bi Brown kolek­siy­onu cemiyet hay­atının tanın­mış simalarının katıldığı özel bir etkin­lik ile İstanbul’un göz bebeği olan Karaköy’deki The Gala­ta Istan­bul Hotel — MGallery by Sofitel’de tanıtıldı.

Kendine özgü, mod­ern stiliyle ön plana çıkan Yasemin Özil­han, Bob­bi Brown kolek­siy­onun­dan favori ürün­leriyle doğal bir makyaj ve sağlık­lı bir cilt görünümü için en sevdiği ren­k­leri ve ürün­leri bir araya getiriy­or. Yasemin x Bob­bi Brown için fark­lı 3 renk­te tasar­ladığı ürün­ler dav­etlilerin beğenisi­ni şim­di­den kazandı.

Yasemin Özil­han’ın ilham veren stili­ni yan­sı­tan Crushed Liq­uid Lip renk paletinden cesareti tem­sil eden Cher­ry Crush, doğal­lığı tem­sil eden Smooth­ie Move ve pem­be nude ton­ların­da Juicy Date hem gündüz hem de gece makya­jını tamam­la­mak için ide­al.

Yasemin x Bob­bi Brown serisinde içer­iğinde bulu­nan kızıl­cık, yaban mersi­ni ve ahududu özleriyle dudak­ları yoğun seviyede nem­lendirerek besliy­or ve zen­gin pig­ment­leriyle dudak­lara can­lılık katıy­or. Tek bir sürüşte aşık ola­cağınız bu seri ayrı­ca uzun süre kalıcılığı ve uygu­la­ma kolaylığıy­la favoriniz arası­na il sıralar­da yeri­ni ala­cak gibi görünüy­or.

Özil­han’ın uzun zamandır vazgeçemediği Extra Sooth­ing Balm ise dudak­lar, eller gibi çabuk kuruyan ve ekstra nem­lendirm­eye ihtiyaç duyan böl­gel­erde mucizel­er yaratan yoğun, kon­santre yapısıy­la özel­lik­le soğuk gün­lerin vazgeçilmezi. For­mülünde bulu­nan avoka­do ve bit­ki özleri anın­da cil­di nem­lendirirken sar­dun­ya ve biberiye yağları yumuşak­lık sağlayıp rahat­latıy­or. Ayrı­ca gün­lük makyaj son­rası çok amaçlı kul­lanımıy­la Extra Sooth­ing Balm’ı yanaklarınıza uygu­la­yarak sağlık­lı ve ışıltılı bir görünüm elde ede­bilirsiniz.

Cilt bakım favo­rilerinde yer alan diğer ürün ise Bob­bi Brown’un “hero” ışıltılı bazın­dan Illu­mi­nat­ing Mois­ture Balm’dan Bare Glow ren­gi. Bu ürün, cilde doğal inci parçacık­larıy­la anın­da par­lak­lık veriy­or ve taze bir ışıltı katıy­or. Yasemin Özilhan’ın doğal makyaj stilin­in vazgeçilmezi olan Extra Illu­mi­nat­ing Mois­ture Balm, yorgun görünümü azaltırken cilde ener­ji veriy­or.

Yasemin Özil­han x Bob­bi Brown kolek­siy­onu bobbibrown.com.tr’de ve Bob­bi Brown mağazaların­da.

Exit mobile version