GARDIROP MAGAZİN

Yapraklarla aşk başkadır

Tasarım­larıy­la her sezon fark­lı olmayı hede­fleyen Good Things, doğadan aldığı ilhamı stilin­i­zle bir­leştirm­eye devam ediy­or.

Son­ba­har-Kış Kolek­siy­onu “Fall in Love” ile yaprak­lar, mevsime inat aksesuar­larınız­da aşk­la can­lanıy­or.

375 TL

Felse­fe­si “İyi ve Güzel Şeyler­le Yaşa­mak” olan Good Things, yeni sezon­da yaprak­lar­la yaşadığı mevsim­sel aşkı vur­gu­luy­or.

375 TL

Yaprak­ların sol­duğu Son­ba­har-Kış mevsimine inat Good Things kul­landığı materyaller­le yaprak­lara tasarım­ların­da hay­at veriy­or.

400 TL

Ana figürü yaprak olan “Fall in Love” adlı kolek­siy­on; kolye, fonksiy­onel küpe, yüzük, bilek­lik ve şah­mer­an­ların yanı sıra bu sezon ilk kez saç aksesuar­ları ve köstek iğnel­er­den oluşuy­or.

750 TL

Hem bir­lik­te hem ayrı ayrı kul­lanıla­bilen ve küpeleriyle bir­lik­te tasar­lanan saç aksesuar­ları gündüz ve gece için alter­nat­i­fli olarak kul­lanı­ma imkan sağlarken, aynı şek­ilde köstek iğneleri de ister kaza­k­larınız­da, göm­lek , ceket yakası, pan­tolon kemer ve cep­lerinizde köstek iğne olarak isters­eniz zin­cirinden çıkararak küpe olarak kul­lanıla­biliy­or.

450 TL

Fall in Love kolek­siy­onun­da, Good Things’in imza­sı haline gelen doğal taşlı kolyel­er yine yeri­ni alıy­or.

400 TL

Bu sezon doğal taş olarak siyah tur­ma­lin ve lava taşı kul­lanılırken, Gold ve Siyah ren­k­lerin hakim olduğu kolek­siy­on fark yaratan stilin­izi gündüz­den gec­eye taşıy­or.

325 TL

Exit mobile version