GARDIROP MAGAZİN

Wolford 70. Yılını Türkiye’de açılan online alışveriş sitesi ile kutluyor

Wol­ford 70. Yılını Türkiye’de açılan online alışver­iş site­si ile kut­luy­or. 1950 yılın­da Avusturya’nın Bre­genz şehrinde Rein­hold Wolff and Wal­ter Palmers tarafın­dan kuru­lan fab­ri­ka ile başlay­or markanın hikayesi.

Moda tar­i­hinin en önem­li anları­na eşlik eden hat­ta modanın tar­i­hi­ni yazan bir mar­ka hikaye­sine dönüştü. Mar­i­lyn Monroe’dan Madonna’ya, Kar­dashi­ans ailesin­den Meghan Markle’a kadar dünyanın en ünlü kadın­larının ter­ci­hi olan Wol­ford, Türk kadını­na İst­anb­ul Akmerkez ve Nişantaşı’nda bulu­nan butik­leriyle hizmet veriy­or.

İlk dik­iş­siz külotlu çorap, ikin­ci deri olarak adlandırıla­bile­cek nefes alan kumaşlar­dan oluşan iç giy­im parçaları ve yine Philip Star­ck imza­lı bir Wol­ford tasarımın­dan doğan ve ikonik Wol­ford ürün­leri arasın­da yeri­ni alan Fatal Dress, Hol­ly­wood ve sokak modasının hit parçaların­dan olan Col­orado Body gibi ikonik ürün­lerin hep­si Wol­ford imza­sı taşıy­or.

Kadı­na adan­mış bu 70 yılı kut­la­mak adı­na Wol­ford Mart 2020 itibariyle Türkiye’deki online satış sitesi­ni hay­a­ta geçir­di. Online satış site­si, çok avan­ta­jlı fır­sat­ların yanı sıra satın aldığınız ürün­leri dil­ers­eniz İst­anb­ul Akmerkez ve Nişan­taşı mağazaların­dan da tes­lim ala­bilme olanağı sunuy­or.

Tüm Türkiye’ye hizmet vere­cek online site­si düzen­li yenile­nen içer­iği ve 70. Yıla özel sür­pri­z­leriyle siz kadın­lar ve hay­atın­da­ki özel kadın­lara zaman­sız bir parça hediye etmek erkek­lerin hizmetinde.

http://www.wolfordistanbul.com

 

Exit mobile version