GARDIROP MAGAZİN

Vücudunuza lüks dokunuş Nuxe’ten

Beş büyük cilt yaşlan­ma belir­ti­sine karşı savaşan zen­gin içerik­li Nux­u­ri­ance Ultra® Anti-Aging Vücut Kremi’nin en gün­cel yaşlan­ma karşıtı etk­i­leri sayesinde yıl­ların izler­ine mey­dan okuy­or.

Nuxe’ün vücut için yepyeni bir gençleştiri­ci bakım yenil­iği sun­duğu Nux­u­ri­ance Ultra® Anti-Aging Vücut Kre­mi kad­ifem­si, yumuşak bir cilt hissi vadediy­or. Yüz bakım serisinin devrim niteliğin­de­ki teknolo­ji­sine sahip bu seri, Safran ve Begonvil Bi-Flo­ral Hücreleri®’nin kon­santre doğal gücünü kul­la­narak olağanüstü bir sonuç sağlıy­or: Daha sıkı, renk eşitliği sağlan­mış ve gözle görülür dere­cede daha yumuşak bir cilt.

Nuxe Lab­o­ratu­varı tarafın­dan geliştirilen  Bi-Flo­ral Hücrel­er, safran­dan elde edilen molekül­lerin begonvil hücreler­ine enjek­te edilme­siyle oluşturuluyor. For­mülün uzun süre­li bir etki sağlayabilmesi de bu hücrel­er sayesinde gerçekleşiyor. Hücre yenilen­mesinin gerçekleştiği epi­der­misin temeli­ni hedef alan bi-flo­ral hücrel­er, buraya 12 saat boyun­ca nüfuz ederek epi­der­mal hücrelerinin metab­o­liz­masın­da uzun süre­li etki sağlıyor. Nux­u­ri­ance® Ultra teknolo­jisi, araştırmalara göre hücre yenilen­mesi­ni %34 oranın­da artırıy­or.

Hedefe yöne­lik etki için Nuxe Ar-Ge Lab­o­ratu­varı, fibrob­last­ların çalış­ma özel­lik­leri­ni geliştir­erek cildin yoğun­luğunu, tonunu ve sıkılığını art­tıran çav­dar içer­iği ile geliştir­iliy­or. Bu kom­pleks aynı zaman­da yeniden dol­gun­laştır­ma ve yapı­landır­ma gücüyle kuru cil­di besleyen ve rahat­la­tan Shea yağı içeriy­or.

Siz, tüm cömertliğiyle yoğun nem sunan kavanozun kapağını açıp, par­mak­larınızı bu zen­gin içerik­li krem­le buluş­tu­rurken ade­ta zaman duruy­or ve Nux­u­ri­ance® Ultra serisinin bağım­lılık yapan imza kokusu yavaş yavaş cil­di­nizi ört­m­eye başlıy­or.

Zen­gin dokusu çiçek nota­larının fem­i­nen izleri­ni taşırken, kad­ifem­si yumuşak cildin üzerinde her­han­gi bir yapışkan his kalmıy­or.

Nihai lüks nedir?

Yüz ve vücut bakımının bir olması.

Nux­u­ri­ance® Ultra, yedi adet yüz, iki adet de vücut için olmak üzere toplam dokuz güçlü yeni­leyi­ci glob­al yaşlan­ma karşıtı cilt bakım ürünün­den oluşan bir kolek­siy­on. Toplam­da 300’den fazla kadın­da test edilen Nux­u­ri­ance® Ultra cilt bakım serisi, cilt yaşlan­masının tüm izleri üzerinde dört haf­ta­da görülm­eye değer değişim­ler gös­teriy­or: Kırışık­lar­da azal­ma, daha sıkı bir cilt, artan par­lak­lık, yüz hat­larının belir­gin­leşme­si, cilt gergin­leşme­si…

Nux­u­ri­ance® Ultra serisin­de­ki teknolo­jinin yer aldığı ve yüz bakım ürün­ler­ine denk bakım ürün­leri­ni artık baş­tan ayağa tüm vücut için bir­lik­te kul­lan­mak mümkün. Aynı zaman­da dekolte böl­gesinde de kul­lanıla­biliy­or.

Exit mobile version