GARDIROP MAGAZİN

Vitruta Pera açıldı

Mar­ka seçk­isiyle sokak stilin­in, etkin­lik­leriyle de şehir yaşamının çekim merke­z­lerinden biri haline gelen Vit­ru­ta; Ortaköy, Karaköy ve Out­door mağazalarının ardın­dan şim­di de Pera’da, Beyoğlu’nun kre­atif ruhun­dan ilham alan dördüncü mağaza­sını açtı.

Sokak stilin­in öncü markalarını bir araya getiren Vitruta.com online mağaza­sıy­la yol­cu­luğu­na başlayan, ardın­dan Ortaköy, Karaköy ve Out­door mağazalarıy­la İstanbul’da kendine has bir çizgiyi ortaya koy­an Vit­ru­ta, dördüncü mağaza­sıy­la şim­di de Pera’da. 200 metrekare­lik yeni Vit­ru­ta Pera mağaza­sı düny­a­ca ünlü markalar­la bir­lik­te Fjäll­räven, Rains ve Sandqvist gibi yalın İskand­in­av stili­ni de İstanbul’un kalbi Pera’ya taşıy­or.

Tar­i­hçe­si 19. yüzyılın son­ları­na kadar uzanan ve Art-Nou­veau tarzın­da özgün bir Bey­oğlu binasının gir­işinde yer alan Vit­ru­ta Pera’da giy­im ve aksesuar­ların yanı sıra; birçok yer­li ve yabancı markanın kişisel bakım ürün­leri, kır­tasiye ve bikini/mayo mod­el­ler­ine de ulaş­mak mümkün.

Ayrı­ca spor ayakkabı tutkun­larının çekim merkezi haline gele­cek olan Sneak­er odasın­da Adi­das Orig­i­nals, Puma, Nike, Vans ve Birken­stock gibi markaların en yeni ve en hit kadın ve erkek mod­el­leri bulunuy­or.

Vit­ru­ta mar­ka seçk­i­sine Vit­ru­ta Pera’nın yanı sıra, vitruta.com online alışver­iş sitesin­den ya da Vit­ru­ta Karaköy, Vit­ru­ta Out­door, Vit­ru­ta Ortaköy mağazaların­dan ulaşa­bilirsiniz.

Insta­gram: @Vitruta

Exit mobile version