GARDIROP MAGAZİN

Vichy’den Yeni Bir Göz Bakımı İnovasyonu

Vichy’­den Göz Çevre­sine Özel Kola­jen Bakımı: Yeni­likçi Lif­tac­tiv Col­la­gen Spe­cial­ist Göz Kre­mi!

Cilt yapısın­da önem­li rol oynayan kola­jen tür­lerinin azal­masıy­la ilgili yapılan araştır­malar, yaşlan­ma sürecinde %75’e varan bir kay­ba işaret ediy­or. Ancak Vichy’nin yeni ürünü, çevre­sel etk­il­er, yaşam tarzı ve hor­mon­al değişik­lik­ler gibi fak­tör­ler­le oluşan kola­jen kay­bını hede­fliy­or.

Vichy Col­la­gen Spe­cial­ist aile­si, pro-pep­tit teknolo­jisiyle çeşitli kola­jen tip­lerinin üre­ti­mi­ni destekley­erek kap­sam­lı bir kola­jen bakımı sunuy­or.

Vichy Lif­tac­tiv Col­la­gen Spe­cial­ist Göz Kre­mi, pep­ti­tler, Pro-xylane ve Cg Vit­a­mi­ni içerir. Bu göz kre­mi, Vichy Col­la­gen Spe­cial­ist Bakım Kre­mi ile bir­lik­te kul­lanıldığın­da, gün­lük ruti­n­le beraber kaz ayağı kırışık­lık­ları, göz altı kırışık­lık­ları, göz altı tor­baları, koyu hal­kalar ve düşük göz kapak­ları gibi 5 yaşlan­ma belir­tisinin görünümünü azalt­maya yardım­cı olur. Vichy Lif­tac­tiv Col­la­gen Spe­cial­ist Göz Kre­mi ve Vichy Col­la­gen Spe­cial­ist Bakım Kremi’nin düzen­li kul­lanımı, göz çevresinde %200’e varan daha fazla kola­jen üre­ti­mi­ni destek­ler ve 5 fark­lı kola­jen tipinde artış sağla­yarak göz çevre­sine genç bir görünüm ve 360° bakım sunuy­or.

Exit mobile version