GARDIROP MAGAZİN

Uzun saç aşıkları için “Gliss”

Schwarzkopf’un yeni­likçi saç bakım markası Gliss, uzun saç aşık­ları için geliştirdiği yeni Supreme Length serisi­ni lans­man orga­ni­za­sy­onu ile tanıt­tı.

Lans­man, mar­ka elçisi Müge Boz’un da katılımıy­la Ortaköy Ruby’de gerçek­leşti. İçeri­ğind­eki ker­atin serum ve mikro onarıcı yağlar ile uzun saç bakımı­na özel olarak geliştir­ilen Supreme Length, tüm “Uzun Saç Aşık­ları” için uygun çözüm­ler sunuy­or.

Türk Henkel Yürütme Kuru­lu Başkanı Hasan Alemdar’ın ve Pazarla­ma Direk­törü Mehmet Başeğmez’in konuş­ması ile başlayan lans­man­da Saç Bakım Grup Mar­ka Müdürü Gözde Sey­lan yeni lans­man ürünü Gliss Supreme Length’i anlat­tı. Son olarak sah­n­eye gelen markanın yeni elçisi Müge Boz ise “Glissin uzun saçlara özel serisi Supreme Length’i sizlere ve tüm uzun saç aşık­ları­na lanse etmek­ten çok mut­luyum. Biliy­or­sunuz, ben küçük­lüğüm­den beri tam bir uzun saç aşığıyım, beni ben yapan en güçlü şeyler­den biri uzun saçlarım. Uzun saçlı olan­lar beni anlay­a­cak­lardır. Uzun saçlar can­lı, güçlü ve par­lak görün­mek için özel bir bakı­ma ihtiyaç duyar.  Saç bakım uzmanı Gliss, yoğun araştır­malar sonu­cu uzun saçlar için Supreme Length’i geliştir­di. Saç bakımın­da etkin­liği kanıt­lan­mış ‘ker­atin serum’ ve ‘mikro onarıcı yağlar’ı bir­leştir­erek uzun saç aşık­larının bugüne kadar bek­lediği bu pem­be şek­er gibi tatlı ürünü: Gliss Supreme Length’i yarat­tı. Bu can­lı, dinamik, pem­be dünyanın içerisinde olmak ve tüm uzun saç aşık­ları için uygun saç bakımını onlara ulaştıra­bilmek ayrı­ca çok keyif veri­ci.” dedi.

Gliss’in yeni serisi Supreme Length, ker­atin serum ve mikro onarıcı yağlar­dan oluşan güçlü for­mülü ile kök­ten uca onarılmış, pürüzsüz ve güçlü saçlar yaratıy­or. Uzun saçlar için geliştir­ilen yeni seri, saçlar­da oluşan yıpran­maları onarırken, şakayık çiçeği kokusu ile saçlarınız­da ben­z­er­siz bir yaz kokusu bırakıy­or. Şam­puan, saç kre­mi, sıvı saç kre­mi ve maske­den oluşan Gliss Supreme Length serisi, uzun saçlar için 4 aşa­ma­da etk­ili ve mükem­mel bakım sunuy­or.   

Exit mobile version