GARDIROP MAGAZİN

Twist ile mevsime yeni enerji

Mevsimin yeni ener­ji­sine hareket katan detay­ları özgün ruhuy­la bir­leştiren Twist İlkb­ah­ar 2019 Kolek­siy­onu tarzını en cesur şek­ilde ortaya koy­an Twister­ları bek­liy­or. Trend alar­mı veren kon­for­lu parçalar ise gündüz­den gec­eye yapılan tüm plan­lara sorgusuz sual­siz ayak uydur­maya hazır.

Twist İlkb­ah­ar 2019 Kolek­siy­onu yeni rota­ları keşfet­meyi sev­en Twister’lar için ren­kli ve zıt desen­lerin uyu­muy­la buluşan bir kolek­siy­on.

Mevsim­sel­liği rafa kaldıran taş işlemeli ceket görünüm­lü beyaz ren­kli göm­lek­ler, onlara eşlik ede­cek sim detaylı ışıltılı etek­ler, sezo­nun hit parçaların­dan beyaz bot­lar­la kom­bin­lenerek dinamik bir görün­tü yaratıy­or. Doğal ışıltısıy­la yeni mevsimin haber­cisi çiçek desen­leri, örme üstüne baskı, puan­tiye ve bon­cuk işlemeleri en ön sıralar­da yeri­ni alıy­or.

Siyah ve gri­lerin hakimiyetine eşlik eden pem­bel­er, ener­jik kır­mızılar ve turun­cu­lar, mevsimin haber­cisi yeşiller, yılın favori ren­gi mer­can, sarı, tarçın ve pas­tel ton­lar, kolek­siy­onun geniş renk skalası arasın­da sokak modası stiliyle har­man­lanıy­or.

Pullar, yıldız işlemel­er­le hareketle­nen Jean ceketler ve aynı renk tonun­da­ki jean­ler ile Twist İlkb­ah­ar 2019 Koleksiyonu’na eğlenceli bir yorum katıy­or.

Şehrin dur­mak bilmeyen ener­ji­sine eşlik eden bina desen­leri, tulum ve pan­tolon­lar­da ortaya çıkıy­or. Bomber ceketlerde hay­at bulan işlemeli kuş nakışları, geçmişe gön­derme yapan renk ve desen kar­ması; taşlı slo­gan baskı ve tül­lü tshirt’ler Twister­ları 80’li yıl­lara doğru geçmişe yol­cu­luğa dav­et ediy­or.

Mak­si­mal leop­ar desen­ler, triko­lar­da ve pan­tolon­lar­da ken­di­ni bel­li ederken, zin­cir­li şal desen, göm­lek ve etek­ler mevsim mod­unu hızla yük­seltiy­or.

Sportif ama şık görünüm­leri yukarı taşıyan hasır şap­kalar ve sezo­nun yük­se­len parçası olan sırt çan­ta­ları, Twister’ların radarı­na girmeyi başarıy­or. Kolye ve küpel­erde ışıl­damaya hazır slo­gan­lar, yıldız ve kalp desen­leri aksesuar­lar­da­ki çarpıcı detay­lar olarak ön plana çıkıy­or. Stilin­den ödün ver­meyen sneak­er­lar ve ren­kli san­daletler, cool görünüm­lerin kusursuz tamam­layıcısı olarak sezon alışver­işi lis­teleri­ni tamam­lıy­or.

Yeni mevsimin tüm detay­ları­na eşlik eden ışıltılı ve fark­lı detay­ların eşlik ettiği tasarım­lar ile gös­ter­işli-cool bir görünüm vaat eden Twist İlkb­ah­ar 2019 kolek­siy­onunu keşfe dav­etlisin.

Exit mobile version