GARDIROP MAGAZİN

Trendyolmilla Woman x Elseve Dream Long By Deniz Marşan

Trendy­olmil­la Woman x Elseve Dream Long By Deniz Marşan Kolek­siy­onu ile bu yaz hem saçların­da hem de tarzın­da #git­gide­bildiğinkadar!

Stil Danış­manı ve aynı zaman­da Room + Rumours, Room, Direct Message’ın kuru­cusu olan Deniz Marşan’ın genç, dinamik ve sınır tanı­mayan stili, Elseve Dream Long ve Trendy­olmil­la Woman ile buluş­tu. Ren­k­lerin, desen­lerin ve tasarımın heye­can veri­ci uyu­mu ile örülen “Dream Long Colour Tribes” Kolek­siy­onu, hem saçın­da hem de hay­al­lerinde sınır tanı­mayan kızlara #git­gide­bildiginkadar diy­or!

Deniz Marşan’ın genç, dinamik ve sınır tanı­mayan stili, Elseve Dream Long ve Trendy­olmil­la Woman ile buluş­tu. Yeni Elseve Dream Long Uzun Saç Bakım serisi, “hay­al­lerinde ve saçların­da sınır tanı­ma; ken­di yol­un­da #git­gide­bildiginkadar” mot­to­sun­dan yola çıkarak, Deniz Marşan ve üç tasarım öğren­cisi ile bir araya gel­di.

L’oreal Paris Elseve yıl­lardır ürün­leri ve saç bakım uzman­lığı ile saç bakım trend­ler­ine yön ver­m­eye devam ediy­or. 2019’un yeni lans­manı L’oreal Paris Elseve Dream Long, dipten uca besle­nen, sağlık­lı uzun saçları hay­al olmak­tan çıkarıy­or. Sen de uzun saç hay­al­lerinde #git­gide­bildiginkadar!

Sınır tanı­mayan ve güçlü ruhunu Deniz Marşan’ın stili ve tarzı ile bir­leştiren dinamik, cool ve hay­al gibi “Dream Long – Colour Tribes” Kolek­siy­onu, Trendy­olmil­la Woman işbir­liği ile hay­at bul­du. Her zaman sınır­ları zor­layan, hay­al­lerinin peşin­den giden, dinamik ve güçlü kadın­ların ruhunu yan­sı­tan kolek­siy­on, bu yaz stil tren­di­ni baş­tan tanım­lay­a­cak.

Ren­k­lerin & Desen­lerin Uyu­mu: Dinamik ve Cool Dream Long Col­or Tribes Kolek­siy­onu

Deniz Marşan’ın genç, dinamik ve sınır tanı­mayan stili, Elseve Dream Long ve Trendy­olmil­la Woman ile buluş­tu. Yeni Elseve Dream Long Uzun Saç Bakım serisi, “hay­al­lerinde ve saçların­da sınır tanı­ma; ken­di yol­un­da #git­gide­bildiginkadar” mot­to­sun­dan yola çıkarak, Deniz Marşan ve ken­di hay­al­lerinin peşin­den giden tasarım öğren­ci­leri Merve Hamam­cı, Ceni Gül­ni­hal ve Rebe­ka Koen­ka ile bir araya gel­di. Des­enin, ren­gin ve still­in tekrar yorum­landığı “Dream Long Colour Tribes” Kolek­siy­onu, bu yaza damga vura­cak şek­ilde tasar­landı. Kızların hiçbir hay­alinde sınır olmadığını gösteren kolek­siyon­da, Deniz Marşan’ın yanı sıra ona tasarım sürecinde destek veren tasarım öğren­ci­lerinin imza­sı da yer alıy­or.

“Dream Long Col­or Tribes” Kolek­siy­onu, cool mot­tolu tişörtler­den trib­al elbiselere, sezo­nun pan­tone­si mer­canın can­landırdığı plaj kıyafet­lerinden takılara kadar bu yaz stil tren­di­ni yeniden tanım­lay­a­cak. Ürün­ler sadece Trendyol’da satışa sunulurken; hay­al­lerinin peşin­den giden kızları sınırsız ve ren­kli bir dünya ile buluş­tu­ra­cak.

Tarzını yan­sıtırken, saçların­da da sınır tanı­ma!

Bitkisel ker­atin, hint yağı ve vit­a­min­ler­le zengin­leştir­ilmiş for­mülü ile saçlarınızı dipten uca kadar derin­leme­sine beslerken kırık uçlarını da onararak son 3 cm’sini bile kur­tar­manızı sağlayan ve uzun saçı hay­al olmak­tan çıkaran L’Oréal Paris Elseve Dream Long, Deniz Marşan ile yap­tığı işbir­liği ile hay­al­lerinden vazgeçme­den ‘Git Gide­bildiğin Kadar’ diy­or.

Exit mobile version